Debut gris de Vall a Doha

04.12.2014 21:39

Barcelona (Ò.Dorado).- La nedadora del Club Natació Sant Andreu no ha tingut gaire sort en el seu debut als campionats del món de piscina curta que se celebren aquests dies a Doha, la capital de Quatar. En la prova dels 50 metres braça, no ha pogut superar la primera eliminatòria i, per tant, no ha tingut opció de lluitar per les medalles.

Vall, que forma part de l’equip espanyol seleccionat per als mundials i on també està Mireia Belmonte (que està completant una extraordinària actuació), va debutar fent una marca de 31’’28 en la seva ronda, lluny de la marca necessària per accedir a les semifinals. En concret, era la trentena millor de totes les participants. La prova, la final de la qual s’ha disputat aquest dijous, l’ha acabat guanyant la lituana Ruta Meilutyte, seguida de la jamaicana Alia Atkinson i l’holandesa Moniek Nijhuis.

La participació de Vall, però, no acaba aquí. La nedadora encara ha de disputar entre aquest divendres i diumenge dues proves més. Participarà en 100 i 200 metres braça i espera poder millorar el resultat aconseguit en el seu debut.

No és la única nedadora andreuenca que està aquests dies a Quatar. La seva companya Àfrica Zamorano competeix a la primera edició de la FINA Youth Program. La nedadora andreuenca participa en aquest programa que pretén servir de motivació per als joves talents amb la finalitat de motivar i inspirar als nedadors del futur. Juntament amb la catalana, hi és Hugo González, nedador del Club Deportivo Covivar Rivas. Jordi Jou, responsable dels èxits esportius dels nedadors del club andreuenc, actua com a entrenador de les dues joves promeses.