Debut casolà en lliga pel waterpolo andreuenc

11.07.2014 20:02

Barcelona (G.Pérez).- El waterpolo andreuenc començarà la lliga 2014-15 a la Pere Serrat. Tant l’equip masculí com el femení debutaran en el proper campionat de la regularitat davant la seva afició. En el cas dels homes, ho faran enfront el CN Barcelona i, en el de les noies, rebran el Rubí.

El campionat masculí, amb la novetat del retorn a la màxima categoria del Poblenou Enginyers, viurà el seu tret de sortida el cap de setmana del 19 d’octubre i els andreuencs rebran el Barcelona. La primera volta s’allargarà fins el 18 de gener i, com l’any passat, els vuit millors equips es classificaran per a la disputa de la Copa del Rei, que tindrà lloc del 27 de febrer a l’1 de març. La lliga regular conclourà el 12 d’abril i, posteriorment, es jugarà el play-off. Entre les jornades destacades per al Sant Andreu, la 10 i la 21, amb els duels amb l’actual campió d’Europa, l’Atlètic Barceloneta.

En el següent  enllaç  podeu consultar tot el calendari.

Pel que fa al campionat femení, enguany es veurà reduïda a només deu equips i, per tant, 18 jornades. Començarà una mica abans que la masculina, el 4 d’octubre, i en el seu debut el Rubí visitarà la Pere Serrat. La Copa de la Reina tindrà lloc del 6 al 8 de febrer i, com l’any passat, els quatre millors equips de la lliga regular disputaran el play-off, amb eliminatòries al millor de tres partits.  

En el següent enllaç podeu consultar tot el calendari.