Debut amb regust agre al Sagnier

27.07.2014 01:27

Barcelona (Redacció).- El primer amistós del Sant Andreu en pretemporada s’ha saldat amb una derrota per 3-1 enfront el Prat, de Tercera Divisió. Els homes de Pere Belmonte ‘Piti’ han evidenciat els pocs dies d’entrenament i la manca encara de molts jugadors, especialment a la davantera.

El tècnic andreuenc, com s’esperava, ha fet dos onzes ben diferents, un per cada meitat. D’aquesta forma, ha donat minuts als jugadors ja confirmats de la plantilla, entre ells els nous fitxatges amb l’excepció d’Adrià Borreda, els que continuen, encara que no s’han vestit de curt ni Carroza ni Ibon. També han participat els juvenils que entrenen amb l’equip, entre ells un Sergi Velarde que ha estat autor del gol andreuenc, i dels jugadors a prova.

Manca de ritme, també de compenetració i falta de peces importants en dos onzes amb moltes proves, com ara Xavi Puerto de pivot o Jilmar d’extrem al segon temps, per comprovar la polivalència dels jugadors. I, lògicament, la manca de davanters pròpiament dits. Causes que expliquen que, malgrat el gol inicial del juvenil Velarde, el Prat hagi remuntat. Especialment efectiu Charly Ruiz, un dels fitxatges estrelles de l’equip pota blava.

El proper compromís, la primera oportunitat per treure’s el mal gust de boca de la derrota al Sagnier no trigarà a arribar. Serà el proper dimecres, en el Memorial Narcís Sala. El Santfeliuenc serà el rival en un duel que servirà també de presentació de l’equip davant l’afició. Serà, també, el primer dels dos amistosos previstos per la setmana vinent. Dissabte la Nova Creu Alta acollirà el partit contra tot un Segona A com el Sabadell.

Camp: Municipal Sagnier.

Prat: Toni Texeira, Cazorla, Castillo, Murillo, Ricarte, Molins, Charly Ruiz, David Llobet, Del Moral, Ferri i Sascha. També van jugar: Martí Ramos, Alcaraz, Carrasco, Eric Ruiz, José, Carlos, Roland, Carlitos i Guille.

Sant Andreu: Manu, Llamas, Jilmar, Lucas Viale, Arthur, Ton Alcover, Calderón, Joel Armengol, Xavi Jiménez, Felipe i Sergio Velarde. També van jugar: Morales, Leal, Manu Viale, Azparren, Jefferson, Guzmán, Jordi Méndez, Oriol Fernández,  Jilmar, Xavi Puerto i Víctor.

Àrbitre: Calle Martínez. T.G.: Sascha, Oriol Molins, Guille / Ton Alcover i Oriol.

Gols: 0-1, Carlos Velarde (15'). 1-1, Sascha (21'). 2-1 Charly Ruiz (44'). 3-1 Charly Ruiz (71').