Debut amb derrota malgrat les bones sensacions

16.10.2014 20:05

Barcelona (Ò.Dorado).- Després d’un partit ajornat per la pluja i una jornada de descans, el sènior masculí de bàsquet de la Unió Esportiva Sant Andreu va poder disputar per fi el seu primer compromís oficial. La sort, però, no el va acompanyar, malgrat deixar bones sensacions ja que va caure per 60-42 contra el Club Bàsquet Trèvol.

El sènior masculí va disputar un partit on la igualtat al marcador es va mantindre durant gairebé tot el xoc, però la intensitat de l’equip rival va decantar la balança pel bàndol local al tram final. El pròxim partit de lliga el disputaran contra el La Salle Gràcia. Serà l’estrena davant l’afició quadribarrada.

De la seva banda, el sènior femení, va disputar el seu tercer partit de lliga contra el Bàsquet Ceissa, al pavelló Cotxeres de Borbó. Les noies van caure per un contundent 100-36, que va deixar sense opcions a les andreuenques. L’equip necessita seguir treballant de valent si vol guanyar el seu primer partit. El seu pròxim escull serà el Vedruna Gràcia B.

El Sant Andreu B va jugar contra el Club Bàsquet Ciutat Vella. El sots'25 no va poder superar l’equip local i va perdre per 115-26. El pròxim partit el rival és el Club Esportiu Maristes Sants-Les Corts, amb qui disputaran la quarta jornada del campionat.