De tot menys calma

07.02.2015 15:09

Barcelona (G.Pérez).- Es deia tradicionalment que Mallorca era l’illa de la calma. Per al Sant Andreu, però, el viatge per enfrontar-se a l’Atlètic Balears arriba en un moment en que, si alguna cosa no hi ha, és tranquil·litat. Immers en la zona de descens després d’una dinàmica de resultats horrible (1 sol punt dels 12 disputats en aquesta segona volta i cap gol anotat) i jugant contra un rival directe, tot el que no sigui sumar els tres punts seria enfonsar-se encara més.

La visita a les illes es presenta com una nova final –la primera ja es va perdre la setmana passada contra el Badalona-. I, novament, serà clau per poder superar-la recuperar el gol després de quatre partits sense marcar. Justament, un dels homes fitxats al mercat d’hivern per intentar solucionar la mancança que més està llastrant l’equip, Manteca, torna a ser l’única baixa. El trànsfer del davanter continua sense arribar, quelcom sorprenent en un àmbit con el futbol que mou tants diners. Juntament amb l’ex de Gavà i Celta B, també es queden a Barcelona, en aquest cas per decisió tècnica Nuha (una absència que ja comença a ser habitual i que aixeca moltes suspicàcies), Azparren, Víctor i Felipe.

El propi Rubén García és el primer en parlar de partit decisiu. “Ho plantegem gairebé com una final. Cert que queden molts partits i molts punts, però hem de sumar ja, primer per guanyar confiança i després per sortir del descens que és important”, ha argumentat en declaracions recollides per Barcelona Televisió. El tècnic ho té clar: “hem de sumar com sigui, no queda una altra”. En aquest sentit, recorda que “fora de casa juguem millor últimament” i confia que el treball realitzat aquesta setmana amb la plantilla doni fruits. “Vam tenir una altra xerrada. L’equip està conjuntat per revertir la situació però no queda més que treballar i sumar ja”, ha afirmat.

Davant dels quadribarrats hi haurà un Atlètic Balears força remodelat en el mercat d’hivern. El primer canvi, a la banqueta, amb el retorn de Gustavo Siviero després de la destitució ara fa unes setmanes de Nico López. Els altres, a la plantilla, amb fins a set baixes i sis altes. Entre elles la del lateral Malik Fathi, que serà baixa també per falta de documentació. Sí estarà disponible el central Vich, un cop complert a Tarragona un partit de suspensió per acumulació d’amonestacions.  

La prèvia

Camp: Son Malferit. 12.00 h.

Atlètic Balears: Víctor; Mairata, Vich, Esteban, Biel; Fullana, Bernat, Cristian, Jaime; Carlos i Chando.

Banqueta: Perales (ps), Tim, Surac, Artabe i Thilo.

Sant Andreu: Morales; Llamas, Viale, Lucas, Jilmar; Ibon, Alcover, Rubén Martínez, Puerto, Calderón; i Chaco.

Banqueta: Manu (ps), Bruno, Xavi Jiménez, Carroza i Guzmán.

Àrbitre: Melián Socorro (Las Palmas).

Les dades del rival

At Baleares 2014-15.doc (71,5 kB)
ATBALEARES 2014-15.pdf (3,4 MB)