Cop d’autoritat de cara al play-off de lliga

26.01.2014 14:32

Barcelona (P.Mitjans).- L’equip femení del Club Natació Sant Andreu ha aconseguit una victòria de molt de mèrit per continuar en les posicions capdavanteres de la lliga després de superar el C.N Rubí per 7 gols a 13. Les noies de Jordi Timblau no han donat cap opció al conjunt vallesà i han mostrat la seva millor versió en el darrer enfrontament de la primera volta.

Un bon inici de partit – amb un parcial d’1 a 4 – ha servit al Sant Andreu per allunyar-se al marcador i encarar el duel amb més tranquil·litat. En el segon quart, les noies de Timblau han aconseguit mantenir la renda de tres gols però no ha estat fins al tercer temps, amb el 4 a 10 a l’electrònic, que el Sant Andreu ha sentenciat l’encontre. En el darrer tram, tots dos conjunts han abaixat la intensitat i han mantingut la diferència golejadora amb tres dianes més per a cada equip.

D’aquesta manera, les andreuenques continuen en la tercera plaça de la classificació amb 23 punts, tres més que el Mediterrani que ocupa la darrera posició de play-off. Les set victòries i els dos empats aconseguits en el primer tram de competició han permès a l’equip de Timblau situar-se en els llocs principals de la Divisió d’Honor i entrar a la competició de la Copa del Rei.

El duel de golejadores entre la jugadora del Sant Andreu, Marta Recio, i la del Rubí, Beatriz Ortiz, se l’ha endut la nedadora andreuenca després d’anotar tres gols a la piscina de Can Roses. Ortiz no ha tingut el mateix encert i només ha trobat porteria en una ocasió. Gràcies a aquests tres gols, Marta Recio se situa provisionalment com a màxima anotadora de la Divisió d’Honor femenina amb 39 dianes.

La setmana vinent el Club Natació Sant Andreu començarà la segona volta amb la visita d’un altre rival directe, el CN Mataró La Sirena. El partit es disputarà a la piscina Pere Serrat el proper dissabte 1 de febrer a les 16.30h.

Fitxa tècnica

CN Rubí (7): Anna Vila, Andrea Sampons, Dana Gerschcovsky, Gina Gerschcovsky, Paula Abellan (1), Irene González (3), Beatriz Ortiz (1), Lidia Escoda, Gemma Sampons (1), Ester Estalella, Amanda Triviño (1).

CN Sant Andreu (13): Elisabet Gazulla, Laura Roca, Helena Lloret (2), Sarah Orozco (1), Maria Angeles Diaz (1), Alba Espinar (1), Gemma Casasayas (3), Carla Castella (2), Aida Álvaro, Marta Recio (3), Anna Bisbal (1) i Desiree  Fajardo (2).

Parcials: 1-4 / 2-2 / 1-4 / 3-3