Contra l'Sporting, prohibit complicar-se la vida

21.01.2012 16:07

El Sant Andreu buscarà la segona victòria consecutiva davant d'un Sporting Mahonés que es troba en situació límit (diumenge, 12:00, Ràdio Trinitat Vella). Els menorquins viatjaran només amb 13 jugadors, 5 dels quals juvenils per enfrontar-se als quadribarrats en el que serà el seu últim partit de la temporada i qui sap si de la seva història. Per part del Sant Andreu també hi ha males notícies, ja que Morales i Borja tornaran a ser baixa a la convocatòria i Marcos ha recaigut de la seva fractura al dit del peu i també serà baixa.

L'Sporting Mahonés dirà adéu a la categoria aquest diumenge a Sant Andreu. Els balears han pagat la mala getsió del seu president, Paco Segarra, que porta dies ilocalitzable per qualsevol membre de la plantilla, staff tècnic o directiva. Els jugadors porten cinc mesos sense cobrar, cosa que ha anat provocant marxes de Bintaufa cap a altres equips. Raül Capó va fitxar pel Cornellà al desembre i l'exporter del Sant Andreu Oliver se n'ha anat al Llagostera. A més, les denúncies per impagaments fan que el club no pugui fitxar i cada cop s'estigui quedant amb menys efectius, cosa que fa inviable seguir a la categoira. Per si fos poc, l'entrenador que havia començat la campanya Lluís Elcacho va dimitir i el càrrec va caure a mans del fins aleshores secretari tècnic Matías Borsot.

Però independentment dels problemes econòmics i institucionals de l'Sporting, demà el partit s'ha de jugar. I el Sant Andreu no pot deixar de cap manera els tres punts. Primer de tot perquè es trobaran amb un equip on nomé sjugaran d'inici 7 integrants del primer equip. En segon lloc, cal guanyar sí o sí, perquè a partir del moment en què l'Sporting renuncíi a la categoria, tots els equips amb qui no s'han enfrontat encara els balears a la segona volta sumaran automàticament els tres punts per una victòria de 3-0. Per tant, tot el que no sigui guanyar demà, i fer-ho per menys de tres gols, perjudica clarament els de Piti Belmonte.

Els de Borsot presentaran un onze inicial amb el juvenil Marc a la porteria. Per davant tindrà una defensa de quatre íntegrament formada per jugadors del primer equip: Moyano, Sergio, Micaló i l'ex jugador d'Hospitalet i Nàstic Biel Medina. Al mig del camp els balears s'organitzaran am un doble pivot amb Joan Barber i Adrien Goñi, que per davant tindran una línia de tres mitjapuntes: Lamin i Berto Vaquero jugaran segur, a l'espera d'un altre acompanyant per decidir, després de la marxa de Corbella aquesta setmana. Al davant els blaus s'han quedat sense efectius després de la lesió d'Ignasi, per tant serà un juvenil qui faci de punta.

Veient el panorama demà els homes de Piti Belmonte han de guanyar , i fer-ho per la màxima diferència al marcador. L'equip té menys olfacte golejador quan no hi és Marcos, així que demà serà el torn d'Araujo, Llobet, Nakor i Eloi de fer un pas endavant per marcar les distàncies amb un equip balear que ara per ara, està més mort que viu.