Condemnats per un mal tercer quart

01.02.2015 23:42

Barcelona (O.Dorado).- El masculí del Club Natació Sant Andreu ha caigut derrotat en la seva visita al Club Natació Catalunya (11-7). El duel ha estat igualat durant tota la primera meitat i ha estat un mal tercer període el que ha condemnat al conjunt andreuenc, que ha patit una nova desfeta contra un rival directe a la classificació.

Els primers minuts han estat molt equilibrats. La bona actuació defensiva dels dos equips ha possibilitat poques opcions clares i encara menys gols. Tot just un per cada esquadra (1-1).

Durant el segon quart, els homes de Xavier Julià han desplegat el seu millor joc. La intensitat defensiva i la bona actuació de Ramón Santís han justificat la superioritat al marcador al final de la primera part (2-3).

A la represa, el Sant Andreu ha tirat per la borda tot el treball realitzat durant la primera meitat. Els locals han estat clarament superiors i han endossat un parcial de 4 a 0 que ha acabat sent definitiu.

Al darrer quart, els andreuencs han intentat escorçar la distància a l’electrònic per tal de tenir alguna possibilitat de remuntada. Però no ha estat possible, ja que el Catalunya ha administrat molt bé l’avantatge. Han estat els minuts més frenètics del matx on les oportunitats i els gols s’han anat succeint d’una porteria a l’altra. Fet, que no ha beneficiat als visitants i que ha provocat que no poguessin sumar la segona victòria consecutiva.

El jugador més destacat del Sant Andreu ha estat l’eslovac Tomas Bruder, autor de 4 dianes. El pròxim rival serà el Waterpolo Navarra, equip que es troba a la zona baixa de la classificació.

CN Catalunya: Daniel Sulla, Marko Mijatovic (1), Egedi Gabor (1), Edgar Angelats, Sergi Clols(1), Arpad Babay(3), Adrià Carabí(2), Marc Ahullo, Óscar Álvarez, Enric Arnella, Sergi Trilles i Gerard Trilles (3).

CN Sant Andreu: Ramón Santís, Adrià Sanz, Jaime Peiró, Daniel Hernández, Lukas Dúric (1), Iván Losa (2), Eric Fernández, Erik Brugue, Samuel Balaz, Arnau Escarré i Tomas Bruder (4).

Parcials: 1-1 / 1-2 / 4-0 / 5-4. Total: 11-7.