Condemnats per un mal primer quart

18.01.2015 21:02

Barcelona (Ò.Dorado).- El masculí del Club Natació Sant Andreu ha tornat a caure derrotat amb claredat en la seva visita al Club Natació Barcelona (13-6). Un mal primer quart ha condemnat les aspiracions dels andreuencs i el resultat final a l’electrònic evidència les dificultats que han patit els visitants a la Nova Escullera.

Els primers minuts han estat un malson per Ramón Santís i els seus companys. De fet, han estat els pitjors que ha disputat l’equip fins ara en el campionat. Els locals han endossat un parcial inicial de 6 a 1 en aquest primer període, dada que reflecteix que els jugadors del Sant Andreu no han sortit endollats.

El segon quart ha estat més igualat. Malgrat el desastrós inici de partit, l’equip andreuenc no ha llençat la tovallola i han equilibrat les forces, encara que el Barcelona ha tornat a emportar-se el parcial. Al final de la primera part, el resultat ha estat favorable als locals (9-3).

A la represa, els dos conjunts han disputat el quart més igualat del partit, on les oportunitats s’han anat succeint d’una porteria a l’altra. Ha estat el període amb menys presència anotadora. Un gol per cada equip ha estat el balanç al final dels primers minuts de la segona part.

A l’últim quart s’ha mantingut la igualtat. Els de Toni Esteller no han baixat el ritme i també han dominat els últims compassos del matx. La diferència de joc durant la primera part no ha permès en cap moment somiar amb una possible remuntada.

Erik Burgué, autor de dos gols, ha estat el jugador andreuenc amb més presència ofensiva. Per part del conjunt local, ha destacat l’actuació de Víctor Flores, amb cinc dianes. Amb aquesta nova derrota, l’equip entrenat per Xavier Julià en suma ja tres de consecutives. El pròxim enfrontament tindrà lloc a la Pere Serrat i el rival serà el Concepción Ciudad Lineal. L’equip madrileny ocupa la darrera posició i serà, per tant, una bona oportunitat per trencar la ratxa negativa.

Barcelona: Enric Royo, Iván Noguera, Axel Contreras, Ruud Van der, Jorn Winkelhorst (1), Joel Esteller (3), Víctor Flores (5), Miquel Gasulla (3), Santiago Bofill (1) i Miguel del Toro.

Sant Andreu: Ramón Santís (1), Adrià Sanz, Jaime Peiro, Daniel Hernández (1), Lukas Dúric (1), Iván Losa, Eric Fenández, Erik Brugué (2), Samuel Balaz, Armau Escarré (1) i Tomas Bruder.

Parcials: 6-1 / 3-2 / 1-1 / 3-2. Total: 13-6.