Competir fins al final

11.04.2014 17:27

Barcelona (P.Mitjans).- L’equip masculí del Club Natació Sant Andreu disputa dissabte el partit corresponent a la penúltima jornada de la Divisió d’Honor masculina. Els nois de Xavier Julià s’enfronten al C.E Mediterrani en un duel intranscendent per al desenllaç competitiu de la lliga però amb l’al·licient d’acabar d’arrodonir una mica més la temporada.

El de dissabte és un enfrontament atractiu entre dos rivals de la part alta de la classificació però a la vegada descafeïnat. L’empat que van aconseguir els mariners la setmana passada contra el Terrassa els va servir per certificar el play off de lliga i deixar sense opcions als seus competidors, entre els que es trobava el Sant Andreu.

Els de Jose Alcaraz arriben a la Pere Serrat amb 37 punts sumats i amb la quarta posició assegurada. Els 209 gols que han anotat en 20 jornades els situen com a tercers màxims realitzadors amb una mitjana de més de deu gols per partit. Així doncs, si el Sant Andreu vol sumar els tres punts haurà d’estar encertat de cara a porteria i minimitzar les errades defensives perquè la tònica del Mediterrani és la de marcadors llargs.

En el precedent de la primera volta, els andreuencs van caure derrotats per 8 gols a 6 a la piscina Josep Vallès en un encontre on el mal inici dels de Xavier Julià va permetre al conjunt del barri de Sants sentenciar el marcador pràcticament a la mitja part. Un aspecte a tenir en compte si el Sant Andreu vol continuar viu en la lluita per la cinquena posició.

El C.N Sant Andreu – C.E Mediterrani es jugarà dissabte a les 18:00h a la piscina Pere Serrat. El podreu seguir també per Ràdio Trinitat Vella.

La competició femenina descansa

La Divisió d’Honor femenina s’atura el cap de setmana per la disputa de la Final Four Europea a les instal·lacions del C.N Sabadell. El Geymonat Orizzonte Catania italià, el Vouliagmeni grec, el Mediterranea Imperia transalpí i el C.N Sabadell són els quatre equips participants. La certificació del play off de lliga de les andreuenques doncs, haurà d’esperar encara dues setmanes.