Comiat també per oblidar

16.05.2015 20:44

Elx (Redacció).- Per acabar, més del mateix. El Sant Andreu s’ha acomiadat de la temporada i de la categoria amb una derrota al camp del fins ara fanalet vermella, l’Elx Il·licità. D’aquesta forma, l’equip quadribarrat finalitzarà en divuitena posició la lliga després d’una segona volta per oblidar on no ha estat capaç de guanyar cap partit a domicili.

L’inici del partit ha evidenciat que l’equip arribava al Díaz Iborra conscient del poc que hi havia en joc. Una badada defensiva a l’hora de defensar una acció a pilota aturada ha estat aprofitada molt bé per l’Il·licità. Pilota penjada en una falta picada per Franco i Mario remata amb el cap amb massa facilitat. Tot just es complia el minut 1.

L’equip ha despertat de cop i amb el cop. Ha vist el marcador contrari i ha arrencat. I, instants després, ha empatat. Bruno, a passada d’Ibon, ha finalitzat una acció trenada per tot el conjunt andreuenc.

L’igualada ha donat pas a bons minuts de joc dels quadribarrats. Ibon, de falta, ha pogut fer el segon (18’). El meta Juanma ho ha evitat amb una gran estirada. La rèplica l’ha donat LIberto (27’) amb un xut desviat, respòs instants després per una nova acció col·lectiva andreuenca que, en aquest cas, Puerto (28’) no ha sabut aprofitar.

No s’han aprofitat les opcions que s’han creat i s’ha pagat. Al 37’, l’Il·licità s’ha tornat a avançar. Franco ha robat una pilota i en la contra ràpida ha assistit Tobías Christenssen perquè fes el 2-1.

Al segon temps, Miguel Álvarez ha introduït canvis per mirar de generar més perill. Han entrat al camp Rubén i Chaco però sense que això s’hagi traduït en res més que un joc pla i sense gairebé opcions per cap dels dos conjunts. No ha estat fins el 75’ que el Sant Andreu ha tingut una ocasió per igualar de nou però el llançament de Xavi Jiménez l’ha tret Juanma, mateix culpable que, poc després, ha salvat un xut de Rubén.

I quan semblava que l’empat s’apropava, ha arribat una nova badada a pilota aturada que l’Elx ha aprofitat: córner que remata Mario al fons de la xarxa i el partit, ara sí, vist per sentència. Puerto, amb una falta que novament ha tret Juanma, ha tingut la darrera opció per retallar distàncies. No ho ha aconseguit i, per tant, el Sant Andreu, que ha acabat amb deu per l’expulsió de Carroza per doble groga, ha tancat amb derrota la pitjor temporada de les darreres tres dècades.

Fitxa tècnica

Camp: Díaz Iborra. 300 espectadors.

Elx Il·licità: Juanma, Peral, Primi, Fran, Hostench, Franco, Mario, Gonzalo (Joaquín, 55’), Liberto, Tobias Christenssen (Agudo, 72’) i Rubio (Sergi, 55’).

Sant Andreu: Manu, Guzmán, Jilmar, Carroza, Bigas, Azparren (Rubén, 52’), Ibon, Puerto, Xavi Jiménez, Bruno (Felipe, 72’) i Nuha (Chaco, 52’).

Àrbitre: Moya Baena (andalús). T.G.: Rubio, Primi, Fran / Chaco, Felipe i Carroza (2, 86’).

Gols: 1-0, Mario (1’). 1-1, Bruno (6’). 2-1, Tobias Christenssen (35’). 3-1, Mario (79’).