Comiat amb victòria al Narcís Sala

10.05.2015 16:25

Barcelona (Redacció).- El Sant Andreu s'ha acomiadat aquest diumenge de la seva afició amb una victòria (2-1) contra l'Olímpic de Xàtiva. Els quadribarrats han aprofitat el partit contra els valencians, amb el descens ja confirmat, per donar entrada a alguns homes menys habituals. Per exemple, Manu ha substituït Morales a la porteria i Felipe ha jugat d'inici.

En un partit sense gaire continuïtat en el joc, ha estat el conjunt quadribarrat qui s'ha apropat més al gol a la primera meitat. Sobretot a pilota aturada i a través d'Ibon, que ha intentat sorprendre Jacobo amb un centre-xut que s'ha enverinat i el porter de l'Olímpic ha rebutjat a còrner. Poc després, Bruno ha rematat per sobre del travesser des de fora de l'àrea. Algunes aproximacions, però cap claríssima per part dels quadribarrats, que han vist com Llamas marxava lesionat al minut 25.

No obstant això, l'Olímpic de Xàtiva ha marcat en la primera que ha tingut. Poc abans del descans, al minut 43, en un contraatac, Belda ha obert la llauna. Després d'un rebot, l'atacant del conjunt visitant ha pogut rematar en una situació clara davant Manu, que no ha pogut evitar el 0-1. Per tercer partit a casa, el Sant Andreu ha començat per darrere en el marcador.

A la represa, el Sant Andreu ha augmentat la intensitat i s'ha apropat en diverses ocasions. Als primers minuts, ja amb Nuha sobre la gespa, els quadribarrats han provocat múltiples còrners que han acabat en jugades inacabades. Però ha estat al voltant del minut 70 quan els andreuencs li han donat la volta al partit amb dos gols de Xavi Puerto. El primer ha arribat després d'una gran assistència de Bruno Vinicius per la banda esquerra. El segon, després d'una centrada de Bigas que ha pentinat Nuha, ha suposat la tercera remuntada seguida dels quadribarrats davant la seva afició. Minuts més tard, Bruno i Rubén Martínez han pogut sentenciar i fer el tercer.

Amb 7 gols Puerto és el màxim golejador dels quadribarrats aquesta temporada. El Sant Andreu ha guanyat el seu últim partit del curs al Narcís Sala, però segueix sent el pitjor local de la categoria, ja que només ha sumat 24 punts davant la seva afició. Els mateixos que l'Elx Il·licità, rival del proper diumenge.

Camp: Narcís Sala.

UE Sant Andreu: Manu, Llamas (Puerto, 25'), Guzman, Carroza, Bigas; Ibon, Lucas Viale (Jilmar, 55'); Rubén, Xavi Jiménez, Felipe (Nuha, 46'); Bruno.

Olímpic de Xàtiva: Jacobo, Revert (Pifarré, 74'), Alcázar, Pepín, Mendoza, Valiente, Vaquero, Víctor Ruiz (Samu, 66'), Belda, Acosta (Rifaterra, 77') i Dani Gómez.

Àrbitre: Muñiz Ruiz (Galícia). T.G: Bruno (55') / Alcázar (55'), Dani Gómez (90')

Gols: 0-1, Belda 43'. 1-1, Puerto 70'. 2-1, Puerto 73'.