Comencen les obres de la coberta al CP Congrés

28.07.2014 01:09

Barcelona (P.Mitjans).- Ha arribat el dia. Després de molt de temps esperant, aquest dilluns comencen les obres per a la cobertura d’una de les pistes del Club Patí Congrés. L’acord entre l’Ajuntament i el club ha arribat, finalment, a bon port i en un període estimat de cinc setmanes, l’entitat barcelonina podrà gaudir d’una considerable millora de les instal·lacions per a practicar l’hoquei i el patinatge.

La remodelació de l’espai la durà a terme el Grup Cobra, després que el concurs públic assignés les feines a aquesta companyia. La millora prevista consistirà, principalment, en la cobertura d’una de les pistes. No obstant, també s’ha estipulat que s’arregli i es poleixi una part de l’enrajolat de l’espài, que es canviïn les tanques i que s’hi afegeixin unes grades supletòries amb un marcador. Així doncs, una avanç qualitatiu per al Patí Congrés, important i necessari per a la pràctica d’aquest l’esport.

El termini d’entrega de la remodelació està marcat per la primera setmana de setembre sempre i quan no sorgeixi cap imprevist. D’aquesta manera, s’espera que les instal·lacions estiguin llestes per a l’inici les competicions i que els equips del Congrés puguin disputar els seus enfrontaments amb normalitat.

L’únic problema existent en aquestes setmanes serà durant la pretemporada. Aleshores, les obres encara no estaran acabades i els esportistes disposaran únicament d’una pista per preparar la nova campanya. Un inconvenient menor tenint en compte la millora que adoptarà el club.