Comença un any decisiu per al Sant Andreu femení

09.01.2014 21:09

Barcelona (C.Borrás).- Dos dies després de donar per iniciat el 2014 van començar els entrenaments al Narcís Sala per a les noies del Sant Andreu amb una sessió física i dos dies més tard amb un duel contra el Llerona, en el qual es van imposar per 4 gols a 1. L’objectiu, agafar ritme de competició per afrontar la recta final de la temporada.   

Després d’haver disputat pràcticament tota la primera volta del campionat (resta encara 1 partit per jugar), ja es poden començar a extreure conclusions del que depara el final de temporada. Les noies de Toni Ocaña, amb un inici força dubitatiu i irregular han acabat l’any amb un balanç negatiu de 6 derrotes, 3 empats i 3 victòries ocupant l’onzena posició de la classificació.

Amb aquestes estadístiques damunt la taula, el vestidor i el cos tècnic és conscient de la situació perillosa en la qual es troba l’equip i la importància que cada vegada més exigiran els propers partits començant per aquest cap de setmana contra l’Estartit, segon classificat, en el qual les quadribarrades esperen fer una bona actuació i treure un resultat positiu en el que serà el primer partit oficial de l’any. 

A partir de la següent setmana però, és quan es demostrarà realment en quines condicions es trobaran en la recta final, ja que tal com diu el tècnic, arriben els enfrontaments “de la nostra categoria”, contra equips més assequibles com el derbi davant l’Europa, l’AEM o el Cerdanyola entre d’altres, en els quals és de vital importància sumar punts per evitar lluitar per la permanència en les jornades finals.

Tot i la situació en la que es troba l’equip, el vestidor es troba molt motivat i amb ganes de demostrar el bon joc i el treball realitzat durant l’any  i poder oferir una actuació similar a la de l’any passat, en que l’equip va acabar com a tercer classificat, per sobre del Barça i a només un punt de l’Espanyol.