Classificació 'in extremis' a la Copa Catalunya

07.08.2011 23:02

El Sant Andreu s’ha classificat per a la següent ronda de la Copa Catalunya. Ho ha aconseguit després de superar l’AD Prat amb un gol al temps de descompte de Xavi Jiménez en una acció d’estratègia. L’Europa, el dia 15 en el partit que també tindrà en joc el Vila de Gràcia, serà el nou rival, al Nou Sardenya, d’un equip que ha donat millors sensacions que en les semifinals dels Històrics.

I és que, sobretot en el segon temps, els homes de Piti han controlat el partit de forma clara. Més igualat ha estat el duel en la seva primera meitat, on el Prat ha sortit amb força, tot i que només Estiven, amb un xut fluix ben aturat per Pau, ha inquietat la porteria andreuenca. El Sant Andreu també ho ha intentat i ha creat perill amb una falta picada per Marc desviada pel porter Toni i amb les incursions per banda de Blanco i Àngel.

Després del descans, els quatribarrats s’han fet amb el domini del partit. Han tingut la pilota, recuperant-la de forma molt ràpida i s’han aproximat amb perill a l’àrea de Toni. Ha faltat, però, transformar aquest control en ocasions clares de gol ja que, massa cops, no s’ha estat encertat en la passada decisiva. Araujo, amb un xut des de la frontal ben deturat pel meta local, és qui més a prop ha estat del 0-1.

El Prat, per davant del mig del camp, no ha existit durant aquest segon període tret d’en comptades excepcions, i la majoria d’elles en els darrers minuts on el cansament ja feia sentir els seus efectes. Quan semblava que tot es decidiria des dels onze metres, el Sant Andreu ha trobat el premi a la seva insistència. Servei de cantonada cap al segon pal on Rubén la toca amb el cap i, al primer, Xavi Jiménez remata cap al fons de la xarxa. Era el minut 91 i ja no hi ha hagut temps per res més que per celebrar el passi a la següent eliminatòria, on ja espera l’Europa.

Camp: Municipal Sagnier. 400 espectadors.

AD Prat: Toni, Sierra, Víctor Durán, Cazorla, Larios, Fernando (Rafa Murillo, 70’), Ignacio (Melo, 64’), Charly, Ferran Vila, Jaime (Blas, 77’) i Estiven (Cano, 77’).

Sant Andreu: Pau, Fran, Melo, Borja, Arnau (Rubén, 53’), Carroza (Nando, 84’), Marc, Xavi Jiménez, Eloy, Ángel i Blanco (Araujo, 61’).

Àrbitre: Molina Fernández. T.G.: Víctor Durán, Larios, Rafa Murillo / Melo.

Gol: 0-1, Xavi Jiménez (91’).