Cinquens i amb opcions de play-off

30.03.2014 01:11

Barcelona (G.Adalid).- Tot i que l’Absolut masculí del Club Natació  Sant Andreu va haver de disputar el partit a les instal·lacions de  Molins del Rei perquè a la piscina Pere Serrats s’estava celebrant una prova de natació   no va ser un impediment perquè   sumessin  la tercera victòria consecutiva en la Divisió d’Honor a les  després de guanyar l’enfrontament contra el Real Canoe Isostar per un ajustat (6-8). Aquesta victòria serveix per assolir el cinquè lloc i donar opcions al conjunt de Xavier Julià per lluitar fins al final de campionat l’ultima plaça de play-off que actualment ocupa el Mediterrani es troba a 7 punts.

En els primers compassos de l’enfrontament els dos conjunts es mostraven molt respecte optant per plantejaments conservadors, però quan ja s’havien disputat tres minuts l’equip de Javier Càceres van aconseguir inaugurar el marcador, els locals no han tardat gaire a posa l’empat però Mario Garcia ha tornat a posar per davant als madrilenys en els últims instants.

En el segon període   el Sant Andreu va anivellar el marcador  quan s’havien  jugat quatre minut després d’un bon llençament de Tomas Bruder que el porter visitant no va ser capaç d’aturar,   però l’alegria no ha durat gaire a l’afició andreuenca perquè els visitants s’han tornat a posar per davant però llavors Ivan Losa va marcat el tercer gol pels homes de Xavier Julià abans del descans i l’encontre tornava a començar.

En la segona part es va produir un canvi de guió, durant els dos últims períodes els waterpolistes de Xavier Julià no van tornar anar per darrere en el marcador perquè  ja estava consolidada  i acompanyada d’una actuació pletòrica de Ramón Santís feia molt difícil al conjunt madrileny fer un gol.  Pel que fa a l’aspecte   ofensiu  Ivan Losa  és va convertir en un gran actiu en  atac  signant un hat-trick en el segon temps, aquesta bona efectivitat golejadora    va provocar que els andreuencs cada vegada s’anessin trobant més còmodes en la piscina del Club Natació Molins de Rei i el vuitè i definitiu gol el va marcar Erik Brugé que va fer un excel·lent partit tot i jugar amb febre.

El pròxim compromís de lliga del CN Sant Andreu és el pròxim dissabte 5 d’abril a la piscina del Mataró Quadis a les 12:45

CN Sant Andreu 8): Ramon Santís, Adrià Sanz, Jackson Rusell, Javier Gorria (1), Ivan Losa  (4), Sergi Trilles , Joel Esteller,  Erik Brugé (1), Ricardo Gracia, Arnau Escarré,  Tomas Bruder (1) i Kevin Lenard.

Real Canoe NC-Isostar (6): Eduardo Lorrio, Rafael Fernández (1), Marcos Patiño, David Acosta (1), Fernando Carpena, Alberto Barroso (1), Alvaro Romero (1), Victor Guitierrez, Marcos Lorrio, Mario Garcia (1), Javier Bustos (1) i David Alcon.

Parcials: ( 1-2 / 2-1 /  3-2 / 2-1 ) Total: 8-6