Cifuentes: “Vull parlar amb la junta i veure quin projecte hi ha”

05.05.2014 14:46

Barcelona (G.Pérez).- Martí Cifuentes ha salvat el Sant Andreu, però, així ho va assegurar ell mateix, no s’ha de donar per segur que sigui ell qui entreni l’equip la propera temporada. I és que per continuar s’haurià de complicar algunes condicions que ara haurà de parlar amb els responsables de l’equip. Així ho va explicar en la roda de premsa posterior al partit contra l’Olímpic de Xàtiva.

Cifuentes va ser preguntat directament per la seva continuïtat. I la resposta sense ser clara sí que va ser significativa. “No ho sé”, va indicar, per després admetre que “hi ha un contracte pel mig” –va signar per una temporada i mitja– però advertir que “vull seure amb el president i amb la junta i veure quin projecte hi ha”. Malgrat aquestes paraules no va amagar que el seu desig és seguir al Narcís Sala. “Estem encantats per estar aquí, perquè estem a gust” tot i que “cal un projecte al darrera i ganes de fer alguna cosa maca a Segona B”. Per tranquil·litzar l’afició, va apuntar que “crec que trobarem un punt d’acord sempre i quan siguem ambiciosos en aquest aspecte”.

En cas de mantenir la banqueta andreuenca, el tècnic té clar que “canviaran coses”. Ell, va recordar, va arribar “amb la temporada iniciada” i, per tant, “t’has d’adaptar i treure el màxim rendiment” com ara “jugar més directe del que ens agrada perquè teníem els jugadors que teníem”.

Cifuentes es va mostrar doblement satisfet amb l’equip. Primer, per la permanència. Segon, pel triomf davant l’Olímpic ja que “ens sentíem en deute amb l’afició i volíem competir bé i treure els tres punts. Ha vingut molta gent, ens ha recolzat en els moments que més ho necessitàvem”. Tot i estar ja salvats, el tècnic no va variar l’onze previst ja que “volíem ser competitius i dedicar els tres punts a l’afició. Si podem acabar amb 47 millor que amb 41”. 

I amb aquesta voluntat es viatjarà a Valencia el proper diumenge. “Serà la mateixa que avui. L’equip ha d’anar amb il·lusió, amb les bones sensacions que portem ara, portem un 10 de 12 i volem sumar més punts encara. També si es juga a Mestalla és un al·licient per als jugadors, un premi per acabar la temporada”, va explicar. Sobre el rival, avisa que “es juga assegurar la plaça de promoció. Necessitarà puntuar per no baixar directament. El coneixem bé, té jugadors de molta qualitat i defensivament en un camp gran tindran espais. Haurem d’intentar competir amb les nostres armes. Serà un rival que es juga tota la temporada en noranta minuts i un partit difícil”.