Cifuentes: “Tant de bo veiem un Narcís Sala ple”

28.04.2014 11:19

Ontinyent (G.Pérez).- A Ontinyent es va donar el primer pas. Ara falta donar el segon. Guanyar a l’Olímpic de Xàtiva diumenge vinent significa la permanència matemàtica. I per aquest partit clau, el tècnic del Sant Andreu, Martí Cifuentes, té molt clar quina serà una de les claus: “Tant de bo veiem un Narcís Sala ple”.

L’entrenador va fer una crida a l’afició per omplir l’estadi andreuenc. I és que, va recordar, “no hem assolit encara la permanència matemàtica i segurament hem de guanyar per arribar a l’objectiu, que és no dependre de l’últim partit”. Cifuentes no va amagar que, al seu entendre, l’equip s’ha guanyat aquest suport. “S’ho està mereixent, porta tres partits competint a un nivell extraordinari”, va assegurar, per després afegir que “juguem en un bon horari” i que, per tant, totes les circumstàncies el porten a afirmar que “la gent s’ha d’animar”.

Sobre el partit jugat a Ontinyent, l’entrenador quadribarrat va recordar que, malgrat el descens, “s’ha demostrat que ells són un bon equip, que combina bé i treballa bé el joc associatiu”. El triomf a El Clariano, va indicar, “donar un missatge als rivals que volem continuar un any més a Segona B”. El duel, va admetre, no va ser vistós però sí pràctic. “Sabíem que ells havien encaixat molts gols i que havíem de fer un partit tàctic, estar ben repartits i treballar poc a poc les ocasions que sabíem que apareixerien”, va explicar

Cifuentes va tenir paraules d’elogi per a Jilmar, que va ocupar, i amb gran eficàcia, la vacant al lateral esquerre deixada pel sancionat Rubén. “Feia temps que no competia i ha fet 90 minuts fantàstics”, va remarcar, per després apuntar que “ens agrada apostar per gent jove i de la casa però la situació és la que és i no els hi toca a ells treure’ns”. Tot i això, Jilmar va jugar ja que “ens hem decidit per ell perquè per com entrena i treballa ens demostra que podem confiar en ell”.