Cifuentes: “Recuperar anímicament els jugadors és el primer pas per competir bé”

03.03.2014 17:55

Barcelona (T.Martínez) Martí Cifuentes va aconseguir aquest diumenge la seva primera victòria a la banqueta andreuenca en un partit d’infart. El tècnic quadribarrat va sortir a la sala de premsa amb un somriure a la boca i, sobretot, molt alleujat pel que havia estat un final de pel·lícula, amb el gol decisiu d’Ivan Guzmán al temps de descompte.

“Estem molt contents perquè eren 3 punts molt importants i, més enllà del resultat, hem competit molt bé contra un gran rival”, va començar Cifuentes en la seva compareixença davant els mitjans de comunicació. Tot i reconèixer que “l’equip, tàcticament, encara ha de millorar”, Cifuentes va destacar el bon inici del Sant Andreu, quan “va apretar força bé a un dels millors equips de la categoria”

Una de les claus de la victòria va ser, segons Cifuentes, que "l’equip ha sabut aprofitar les ocasions”. De fet, tot i que es van superar els 500 minuts sense marcar un gol en lliga, el tècnic andreuenc va manifestar que estava “molt content amb el treball dels jugadors ofensius”. “Seguiran sumant gols”, va afegir Cifuentes.

Una de les preocupacions del tècnic del Sant Andreu és poder revertir la dinàmica en què va agafar l’equip fa tres setmanes. Per aquesta raó, la victòria contra el Villarreal B és clau i més perquè, segons Cifuentes, “recuperar anímicament els jugadors és el primer pas per competir”. Una de les modificacions de Cifuentes per a modificar la dinàmica ha estat una nova manera de defensar les jugades a pilota aturada, un dels principals problemes dels andreuencs aquesta temporada. “Hem introduït la marca en zona en canvi de la defensa combinada en les jugades a pilota aturada. Però som un equip amb poca alçada”, va recalcar el tècnic santcugatenc.

No obstant, l’entrenador andreuenc va recordar que el proper partit serà complicat. “El camp de l’Huracán és molt difícil per les característiques del terreny de joc i del rival, ens hem d’adaptar”, va afirmar. De cara a la visita a Manises, Cifuentes també va advertir que “cal treballar molt per intentar sumar fora de casa”. I és que el Sant Andreu no guanya lluny del Narcís Sala en lliga des del 20 de gener de 2013.