Cifuentes: “Per salvar-nos, hem de rendir molt més”

24.03.2014 14:05

Barcelona (G.Pérez).- Autocrítica. Aquesta és la paraula que millor resumeix la roda de premsa de l’entrenador del Sant Andreu, Martí Cifuentes, després de la derrota encaixada contra el Prat. El tècnic va deixar clar que “el rendiment ha estat molt pobre” i que l’equip “no ha competit al nivell que es requeria”. Per això, va advertir que “per salvar la categoria hem de treure un rendiment molt més gran que avui”.

Cifuentes no va buscar excuses. No n’hi havia. “Avui hem tingut només dues ocasions de gol i només quan el partit s’ha obert i no tant per mèrits propis”, va apuntar, per després indicar que marxava “decebut per les sensacions que ha donat l’equip” ja que “el rendiment és pobre a nivell ofensiu i defensivament hem donat moltes opcions”. El motiu? Potser perquè “no hem sabut transmetre als jugadors la importància del partit”.

Això va provocar que es jugués “sempre al nostre camp, amb la possessió favorable al Prat”. El tècnic va afirmar que “hem fet les coses molt malament i hem de ser autocrítics i treballar per intentar canviar la dinàmica fora de casa”. Perquè, una vegada més, es va fallar com a visitant i això, admet Cifuentes, “preocupa; alguna cosa passa; no és casualitat”. I cal trobar el motiu perquè “tot el que ens queda són finals” i “hem d’intentar sumar el màxim de punts”. Els va xifra: “entre deu i dotze més”.