Cifuentes: “Necessitem l’afició més que mai”

14.04.2014 14:36

L’Hospitalet (G.Pérez).- Crida clara la que va fer l’entrenador del Sant Andreu, Martí Cifuentes, després de l’empat aconseguit a la Feixa Llarga. El proper diumenge visita el Narcís Sala el líder, l’Atlètic Balears. I l’equip necessitarà tot el caliu de la grada que es pugui assolir, objectiu complicat en mig de la Setmana Santa. La petició de Cifuentes és ben directa: “Necessitem el seu suport”.

El tècnic admet que “és Setmana Santa i no hi havia molta opció amb l’horari” en ser el rival un equip de les illes Balears que, per reglament federatiu, no pot jugar a Catalunya més tard de les dotze del diumenge. Per tant, tocava posar el partit en un dia i un horari on molts seguidors potser estan fora. Cifuentes, però, fa la crida: “Els necessitem més que mai”.

Sobre el partit amb el quadre riberenc, el tècnic va mostrar-se satisfet perquè “hem competit millor” i es va lamentar que “ens ha faltat la darrera passada” per poder tenir opcions de marcar”. Els jugadors van estar especialment atents en defensa, un punt que Cifuentes va voler valorar sobre altres àmbits. “Per puntuar hem de créixer des del col·lectiu”, va apuntar, per després admetre “el problema de gol” que es pot resoldre “creant més ocasions”.  

Sobre la no convocatòria de Quim Araujo i Mouriño, Cifuentes va assegurar que l’explicació “és la mateixa que quan no entra Josu o altres jugadors”. Així, va assegurar que tant Quim com Adrián “són són dos jugadors de molt bon nivell i esperem comptar amb el seu màxim nivell d’aquí a final de temporada”. D’Aarón, malgrat el poc encert del vetarà jugador, va recordar que “arrastrava molèsties” i que no havia entrenat en condicions durant la setmana. “Esperàvem que ens aportés profunditat per banda i no ha acabat d’entrar al partit però és un jugador important que ens donarà punts d’aquí a final de temporada”, va afirmar.