Cifuentes: “L’equip ha anat a més”.

12.05.2014 15:43

València (G.Pérez).- Per al Sant Andreu ha acabat la temporada i, per tant, arriba el moment de fer balanç. L’entrenador, Martí Cifuentes, en va fer un de “positiu” de la seva etapa a l’equip. En especial, del darrer tram tot i la derrota a Mestalla, uns últims partits on, va assegurar, “l’equip ha anat a més, cada cop més còmode amb la nostra proposta”.

Cifuentes va voler recordar que al febrer, quan va incorporar-se substituint Patxi Salinas, la situació “era molt delicada perquè la dinàmica era negativa”. Això poc a poc es va canviar i, en els darrers partits, “el balanç ha de ser positiu”.

Sobre la seva continuïtat, el tècnic confia en reunir-se aquesta setmana amb la junta. Tot i així, va deixar anar un comentari que fa concebre esperances als qui volen que la temporada que ve Cifuentes i els seus ajudants continuïn al Narcís Sala. En ser preguntat sobre els plans d’entrenaments un cop acabada la lliga va explicar que “entrenarem una setmana més, sobretot pensant que, si seguim, no estiguin els jugadors tant de temps parats”.

Personalment, va admetre que el canvi ha estat radical. De la banqueta del Rubí a la de Mestalla en només una temporada. “El futbol mai saps on et pot portar”, va limitar-se a indicar. Sobre el seu ex equip va tenir paraules d’agraïment “per l’oportunitat que em van donar” i també de tristor ja que “estic trist” per la no classificació per a la promoció d’ascens a Segona B quan “han fet una temporada espectacular”.

A l’hora de valorar la derrota enfront el Valencia Mestalla, Cifuentes va lamentar que “ens anem amb la sensació d’haver desaprofitat una bona ocasió per acabar amb bon gust la lliga”. I és que, va indicar, “l’equip ha treballat defensivament molt bé sense pilota en un camp molt gran. Ens hem posat 0-1 i hem tingut opcions per fer el segon però després han remuntat en dues errades”.