Cifuentes: “L’equip cada cop es troba millor”

09.03.2014 13:44

Barcelona (G.Pérez).- Puntuar. Aquesta és la clau. És el que ha fet el Sant Andreu els dos darrers partits. I el tècnic, Martí Cifuentes, entén que això és gràcies a la millora de l’equip. Després del partit contra l’Huracán, l’entrenador andreuenc va afirmar que “l’equip cada cop es troba millor”.

I aquesta evolució en positiu s’està aconseguint, va remarcar, en tots els àmbits, “tant a nivell mental, com físic om tàctic”. La clau, apuntava, és que “els jugadors van creient en la nostra idea”. I això va permetre a Manises sumar “un bon punt” davant “un molt bon equip, fet per arribar al play-off” i que afrontava “una final perquè havien de guanyar per enganxar-se a dalt”. Cifuentes va mostrar-se convençut que el punt aconseguit “pot ser important de cara al final de lliga”.

Un altre detall important del duel a terres valencianes va ser deixar la porteria a zero. Primer cop que ho aconsegueix amb Cifuentes a la banqueta i una altra clau, indicava l’entrenador, de cara al futur. “Sabem que per aconseguir la permanència hem de ser sòlids al darrera i hem aconseguit mantenir la porteria a zero davant un gran rival”, va apuntar, per destacar després el mèrit d’aquest fet si és té en compte que “Morales torna a tenir molèsties a les costelles” i, malgrat això, va aparèixer en el moment decisiu. “Cal fer-li un monument perquè demostra quin porter i quin capità és”, va assegurar.

El tècnic, però, també va fer autocrítica. “Ens ha faltat la darrera passada. L’equip s’ha defensat bé però si estem una mica més encertats hauríem haver pogut crear problemes”, va explicar. L’entrenador andreuenc va admetre que “ens ha costat a nivell ofensiu” però va posar en relleu que “al davant teníem una línia defensiva molt sòlida” i va apuntar que, al final, “l’equip ha de créixer poc a poc des del darrera”.

Sobre la posició de Carroza, que va actuar com a lateral esquerre, va indicar que “sabem que es pot adaptar a diferents llocs i avui ho ha fet bé en un partit amb joc directe on era important dominar el joc aeri”. Malgrat entrar per Rubén, Cifuentes va deixar clar que “era un partit diferent” i que la decisió es va prendre “per adaptar-se al rival i al camp” però que en cap cas es dubta del  ‘Gattuso’ quadribarrat: “Tots dos són importants per a nosaltres”, va resumir.