Cifuentes: “Espero més dels jugadors”

24.02.2014 21:58

Barcelona (G.Pérez).- Ja ho va dir a la presentació. I després de perdre contra l’Elx Il·licità, ho va repetir. Amb un matís crític. De toc d’atenció. L’entrenador del Sant Andreu va avisar als seus jugadors que cal millorar i que d’ells espera molt més del que es va veure a terres alacantines. “Espero més dels jugadors; hi ha que tenen molt més nivell del que han demostrat avui”, va assegurar en la roda de premsa posteriors al duel.

Cifuentes no va amagar en cap moment que el joc de l’equip no va ser bo, especialment el del segon temps. “És un partit on es repeteix la història de la setmana anterior”, va indicar, per apuntar després que al primer temps “hem competit bé, ells han sortit forts però amb el pas dels minuts hem estat millor i ens ha faltat connectar el contracop”. El descans, però, va canviar tot. “En la segona meitat hem estat molt malament, molt per sota del nostre nivell”, va reconèixer.

El tècnic va admetre també que l’equip, una vegada més, havia pecat de manca de capacitat de reacció. Al seu entendre, tot i no ser positiu, es tracta d’un defecte que ve donat perquè “la dinàmica no és massa bona” i això “fa que quan et marquen un gol, anímica i mentalment costa donar la volta a la situació”.

Cifuentes no va defugir donar explicacions del perquè havia situat Rubén com a interior esquerre, posició gens habitual per l’ex de la Gramenet. “Hem posat Canelada i Jilmar per les baixes; enteníem que Rubén era qui ho podia fer millor tenint en compte l’estat d’Aarón”, va aclarir.

De cara al futur, l’entrenador andreuenc va deixar clar que “l’única manera que conec” per sortir de la complicada situació “és el treball”. Una feina que, va reclamar, ha de ser conjunta per part de tots els estaments del club. “És el moment perquè tothom remi en la mateixa direcció. Costa molt aconseguir objectius i si algú falla és encara més complicat. Tothom s’ha de mentalitzar”, va demanar.