Cifuentes: “El que queda són finals”

17.03.2014 22:31

Barcelona (G.Pérez).- Vuit partits per acabar la lliga. Vuit “finals”. Ho té clar el tècnic del Sant Andreu, Martí Cifuentes. “El que queda són finals”, va afirmar després del partit contra el Lleida Esportiu. Malgrat la ratxa de 7 de 9 punts assolits i la consistència que ara mostra l’equip també avisa que “encara queden moltes coses a millorar”.

La victòria enfront els de la Terra Ferma suposa un baló d’oxigen i de moral per a l’equip. Malgrat això, la roda de premsa de Cifuentes no va poder oblidar el Tourmalet davant rivals directes a la part baixa que comença diumenge vinent amb la visita al Sagnier. El Prat està ferit, a la cua de la taula, però serà un rival molt perillós va avisar l’entrenador andreuenc. “Espero un Prat que acumula molta gent a zones de remat, que treballa bé el joc directe i la segona jugada. Serà molt competit i caldrà estar molt bé a nivell defensiu”, va comentar.

Cifuentes té clar que encara queda molt camí a fer. “Hem de treballar molt per tirar endavant la situació”, va indicar, per deixar clar que la plantilla està unida i que “tothom té clar que l’objectiu és sortir d’aquí i intentar estar salvats abans de les darreres jornades”. I és que, recorda, el darrer rival de la lliga és, justament, el Valencia Mestalla, l’equip que ara mateix ocupa plaça de promoció per evitar el descens i l’últim que vol el tècnic és haver-se de jugar el tot per tot a Paterna. “M’agradaria fer els deures abans”, va reconèixer.

Sobre el partit contra el Lleida, va valorar la victòria com a molt important ja que “sabem que hem d’intentar sumar de tres en tres a casa” i va apuntar que una de les claus va ser “la sort de posar-nos amb un 2-0” i, posteriorment, haver estat un equip “molt seriós”. De fet, va remarcar que al segon temps “hem tingut situacions clares” i, per tant, “no hagués passat res si el resultat hagués estat un 3-0 o un 4-0”.

Sobre la recuperació del gol per part de Matas i Ander, va deixar clar que “confio molt” en tots dos i “també en la gent de segona línia”. Al final, després del “dèficit de gols” que ha tingut l’equip, la clau és “créixer des de darrera”, fet que permetrà que “l’equip anirà trobant més situacions de gol”.

I créixer és l’objectiu de Cifuentes. Inconformista. Tot i que l’equip ha millorat de forma important la seva competitivitat, cal avançar més perquè “mica en mica s’acosta a la idea que tenim, però encara queden moltes coses per millorar”. Com a exemple, va apuntar que “hem de saber tenir més la pilota o dominar automatismes ofensius”.