Cifuentes: “A Ontinyent, hem de treure els tres punts sí o sí”

21.04.2014 22:23

Barcelona (G.Pérez).- El triomf aconseguit davant l’Atlètic Balears és un pas cap a la permanència, però només un. Així ho va advertir l’entrenador del Sant Andreu, Martí Cifuentes, després del partit. Calen encara “dos o tres passos importants més”. I el primer, no hi ha excuses, s’ha de donar diumenge vinent. “Ara l’equip ha d’adonar-se que hem de treure sí o sí els punts a Ontinyent”, va afirmar el tècnic.

I és que, com gairebé tothom, Cifuentes té clar que no es poden escapar els punts davant un equip que, recordem, ja es troba matemàticament a Tercera Divisió i, per tant, ja no s’hi juga res. Però també és conscient de la llosa que significa la nefasta trajectòria de l’equip a domicili, un pensament que l’equip ha de mirar d’oblidar. El camí, en aquest sentit, és clar, al menys per al tècnic. “Si l’equip competeix com a L’Hospitalet, té moltes opcions”, va afirmar, per després avançar que es plantejarà “com una final, que és el que és, i no ens serveix l’empat”. L’entrenador andreuenc va posar en relleu que “són partits on l’aspecte mental, on no cometre errades, és molt important. Haurem de fer un partit molt complert”.

Per afrontar aquest duel, Cifuentes confia en l’impacte moral que ha de tenir el triomf aconseguit davant l’Atlètic Balears. “Quan queda tant poc, guanyar d’aquesta forma a qualsevol equip l’anima molt”, remarca el tècnic que, posa en relleu que, ara, “el que vingui depèn de nosaltres” però també que “hem d’anar a Ontinyent a trencar aquesta dinàmica. El que vingui depèn de nosaltres”.

Sobre el duel davant els mallorquins, Cifuentes va voler destacar la valentia de l’equip. “Més enllà del gol encaixat, ha treballat bé al primer temps i al segon sabíem que l’empat no ens interessava massa i hem arriscat. Hem posat dos davanters centres per buscar el segon gol”, explicava. A l’entrenador andreuenc també se li va preguntar sobre el rendiment el dia del seu debut de Gabri, fitxat fa tot juts uns dies aprofitant la fitxa lliure deixada pel lesionat Didac. “Ens pot aportar coses, és un perfil diferent als davanters que tenim, ràpid, sap anar a l’espai però treballa bé el joc aeri. Ha aportat el que havia d’aportar”, va comentar.

Novament, va ser interrogat per l’absència a la convocatòria de dos homes fins ara claus com Mouriño i Quim Araujo. “Se li ha de donar la normalitat que se li ha de donar”, va indicar, per despres justificar que “no pots esperar resultats diferents si no fas canvis i vam prendre la decisió i la prova és que l’equip va treballar bé a Hospitalet i avui”. Malgrat això, va deixar clar que “els que han quedat fora són bons jugadors i estic segur que ens podran aportar; fruit de la competència, el conjunt de l’equip millora”.

Sobre la lluita per la permanència, va admetre que, ara mateix, “no sé quants punts caldran” tot recordant que, per exemple, “ara el Prat s’hi ha involucrat”. Tot i això, una cosa està clara ara: “Depenem de nosaltres mateixos. Espero que la setmana vinent l’equip doni una bona imatge, surti convençut que ha de treure els tres punts davant un equip que està a Tercera”.