Cifuentes: “A Elx, hi ha d’haver millora”

17.02.2014 14:53

Barcelona (G.Pérez).- L’equip ha de millorar. Poc a poc, això sí. Aquesta és la sensació amb la qual Martí Cifuentes va sortir del seu primer partit com a tècnic del Sant Andreu. El nou entrenador es va mostrar convençut que aquesta millora es podrà ja comprovar, al menys en partit del proper diumenge enfront l’Elx Il·licità. Això sí, va advertir que tampoc es pot esperar un canvi radical en només deu dies de feina.

“No som mags”, va apuntar Cifuentes, que va recordar sense voler “escudar-nos en el passat” que “la dinàmica de l’equip no donava moltes bones sensacions”. Així, a terres alacantines, “hi ha d’haver millora, però en deu dies tampoc podem fer miracles”.  

Sobre el partit contra el Llevant B, el nou entrenador andreuenc tenia clar que “no podem marxar contents” però es va voler quedar amb les “sensacions del primer temps” quan es va veure com “hem intentat dotar l’equip d’un model de joc”. Va lamentar, però, que en el segon temps “hem estat desdibuixats i no hem tingut bon ritme de partit”. En global, considerava que “hem estat per sobre del rival” però “ells, amb un penal i una ocasió, marxen amb els tres punts”. Malgrat el mal resultat va voler demanar una altra vegada que “tots units hem de tirar això endavant”.

Aquesta setmana serà la primera sencera on l’ex del Rubí podrà treballar amb l’equip. Objectiu clar. Seguir avançant amb el Sant Andreu que ell vol veure. “Tenim clar com volem jugar, volem un equip ràpid a dalt, amplitud per banda, que sàpiga combinar sortint des del darrere i ràpid fent transicions”, va recordar. “Pel que fa a dibuix o sistema, la base serà el 4-2-3-1 que hem vist avui. No vol dir que, en moments puntuals, no fem variants”, va explicar a preguntes dels periodistes.

Sobre el part a Elx, va deixar clar que “serà complicat” i va apuntar els motius: “Un desplaçament llarg contra un rival que fa bona temporada, amb jugadors de gran qualitat i dinàmica de primer equip”. I, tot i això, va llençar un missatge d’optimisme: “Hem de canviar la dinàmica. Si treballem bé durant la setmana, podem treure un bon resultat”, va afirmar.