Cifuentes: “A aquest nivell, se'ns escaparan pocs punts”

31.03.2014 14:44

Barcelona (G.Pérez).- Decepció sí, però també esperança. I també un cert enuig amb l’àrbitre. Aquestes són les paraules que defineixen l’estat d’ànim de Martí Cifuentes després de la derrota enfront l’Espanyol B. El tècnic del Sant Andreu valorava positivament el partit fet per l’equip i es mostrava convençut que, mantenint aquest nivell, la salvació s’aconseguirà.

Cifuentes no va dubtar en qualificar el partit com “el més complet des que estem aquí” ja que “ho hem fet tot per guanyar, hem dominat molts aspectes del joc i hem generat ocasions” davant un rival que “pràcticament no ha xutat”. El duel, va apuntar, s’havia decidit per “petits detalls”.

I entre aquests detalls entrava l’actuació arbitral. L’entrenador es queixava, en primer lloc, “d’una falta clara sobre Guzmán” que precedeix el gol de l’Espanyol o de que “el penal de Pau sobre Ander és força clar”. Malgrat això, posava en relleu que “l’arbitratge és una professió molt difícil i amb ells a vegades s’és molt injust”. Així, tot i assegurar que “en línies generals ha portat bé el partit”, va lamentar que “en jugades decisives ha tingut errors que han influït en el resultat”.

Malgrat la derrota, Cifuentes afirmava que el joc de l’equip “m’encoratja de cara a Constància”. I és que, va posar en relleu, “jugant a aquest nivell se’ns escaparan pocs punts”. Això sí, va advertir, “els jugadors ho han d’entendre, no pot ser que fora de casa baixem el nivell”. L’entrenador va avisar que “som un equip que hem de treballar al 150% per treure punts; si sortim com avui, tindrem moltes opcions de guanyar”.

Sobre la lluita per la permanència, va voler mostrar-se optimista. “Depenem de nosaltres; si seguim aquest rendiment, espero no dependre de ningú i no haver-me-la de jugar al camp del Valencia. Si traiem 10 o 12 punts salvarem la categoria”, va indicar.