Chaco i Lucas, sancionats

12.02.2015 13:19

Barcelona (Redacció).- Més problemes, per si fossin pocs, per a Rubén García. El tècnic del Sant Andreu no podrà comptar diumenge amb dos jugadors claus en els seus plans. Chaco ha estat sancionat amb un partit per acumulació d’amonestacions i Lucas Viale per encarar-se amb el públic a la finalització del duel enfront l’Atlètic Balears.

El càstig a Lucas Viale és, de lluny, el més inesperat. El central argentí, segons reflecteix l’acte arbitral, es va enfrontar amb el públic de l’estadi balear un cop acabat el partit. Fins i tot, diu el document, va arribar a proferir insults. Això suposa una violació de l’article 118 del codi disciplinari de la Federació Espanyola de Futbol castigat amb entre un i tres partits. El jutge únic ha optat per la via intermitja: dos. Per tant, Lucas no només no podrà jugar amb l’Hércules sinó que tampoc podrà viatjar a Valencia per disputar el duel enfront el Mestalla.

Pel que fa a Chaco, el davanter va veure una targeta groga que, sumada a les quatre que havia vist amb el seu anterior equip, l’Arroyo, l’obliga ara a descansar un partit. Caldrà veure si el diumenge Manteca ja té el trànsfer  que ha d’arribar a Tailàndia i, per tant, pot tenir opcions de suplir aquesta absència.