CF SPORTING MAHONÈS - UE SANT ANDREU

27.08.2011 21:03

El segon partit de lliga de l'equip quadribarrat tindrà lloc a les illes balears, a Mahó. Diumenge a les 12:00h, l'estadi de Bintaufa acollirà un duel entre dos equips que ja es van veure les cares la temporada passada a la mateixa categoria. Igual que el Sant Andreu, l'Sporting Mahonès tampoc va sumar cap punt la setmana passada a la 1a jornada del campionat. L'equip entrenat per Lluís Elcacho va caure al camp del Gandia per 2 a 1.

L'equip quadribarrat tindrà les baixes de Borja, encara no recuperat de la seva lesió, Enric Tarrés, Arnau, Héctor, Ángel, per decisió tècnica Nakor Bueno, la darrera incorporació a les files de l'equip de Piti Belmonte, que encara no té tramitada la fitxa. Els desplaçats a la ciutat menorquina són els següents: Morales, Pau, Fran Grima, Dídac, Moyano, Rubén, Melo, Nando, Marc, Carroza, Llobet, Quim Araujo, Xavi Jiménez, Luis Blanco, Marcos i Eloi Fontanella.

Per part de l'Sporting Mahonès, Oliver Sánchez, exporter de la UE Sant Andreu i actualment a les files de l'equip balear, s'enfrontarà amb els seus excompanys. Pel que fa a l'equip català, Marcos, es retrobarà amb la que va ser la seva afició la temporada passada.

Ràdio Trinitat Vella no podrà ser present a les cabines del Bintaufa. Demanem disculpes als nostres oients. Problemes de logística en el mes d'agost ens han impedit desplaçar cap membre de l'equip a les illes balears. El partit el podreu seguir per IB3 ràdio, que farà connexions puntuals, alhora que emetrà els corresponents partits de l'Atlètic Balears i el Mallorca B.

Dels cinc partits disputats entre la UE Sant Andreu i l'Sporting Mahonès, els quadribarrats en guanyat en quatre ocasions. Tot i les estadístiques, cada partit són 90 minuts únics. Els homes de Piti Belmonte buscaràn sumar els primers tres punts de lliga.