Carroza, sancionat, baixa pel duel clau

01.05.2014 14:51

Barcelona (G.Pérez).- El comitè de competició de la Federació Espanyola ha fet públiques les sancions derivades de la darrera jornada de lliga a Segona B. Entre elles, hi ha la del jugador del Sant Andreu Alberto Carroza. Per tant, el polivalent futbolista andreuenc no podrà disputar el decisiu duel del diumenge enfront l’Olímpic de Xàtiva, on en cas de victòria l’equip quadribarrat s’asseguraria la permanència.

Carrroza va veure el passat diumenge a El Clariano una targeta groga per una falta que va cometre en saltar amb el braç a l’aire i colpejar un rival. Era, però, la cinquena de la temporada i, per tant, li toca complir cicle d’amonestacions. Ho farà en el partit clau de l’any, el que en cas de victòria certificaria la salvació.

Es tracta, per tant, d’una baixa sensible per al tècnic, Martí Cifuentes. El jugador, ja sigui a la zona medul·lar o, sobretot, a la parcel·la defensiva, s’ha convertit en un dels homes més habitualment emprats pel tècnic andreuenc. Fins ara, ha disputat 25 partits i 1.615 minuts.

La bona notícia per a l’entrenador andreuenc serà la recuperació per al lateral esquerre de Rubén Canelada. L’ex de la Gramenet va complir sanció el diumenge passat a Ontinyent. Ara mateix, de fet, la de Carroza seria l’única baixa per afrontar aquest transcendental partit