Carroza, KO durant un mes

09.08.2014 14:46

Barcelona (G.Pérez).- Albert Carroza s’ha convertit en el primer contratemps seriós en forma de lesió per al Sant Andreu 2014-15. El polivalent futbolista es va lesionar el passat dilluns durant el partit contra el Santboià i les proves mèdiques efectuades indiquen que haurà d’estar de baixa com a mínim un mes.

Carroza es va fer mal al lligament del genoll mentre jugava el partit de Copa Catalunya al Joan Baptista Milà. Les primeres impressions feien témer que es tractava d’una lesió greu. Calia, però, fer proves. Es temia que fos un trencament però, afortunadament, només pateix una distensió.

Tot i així, el període de baixa estimada no es precisament curt. En concret, s’estima que el retorn a l’activitat de Carroza s’allargui un mínim d’un mes. Per tant, serà baixa segura en el debut en lliga enfront el Nàstic i també en la jornada segona davant el Vila-real B al Narcís Sala.

A banda de Carroza, el cos tècnic també està preocupat per Jilmar. El lateral va patir un fort espetec al genoll en l’entrenament de dijous. Està a l’espera de sotmetre’s a prova per determinar quin és el problema.

Aquests problemes se sumen als que, al llarg de la pretemporada, han patit altres jugadors com ara Adrià Borreda o Ibon Gutiérrez.