Cap a Sevilla a assegurar el play-off

25.04.2014 17:11

Barcelona (P.Mitjans).- Les noies del Club Natació Sant Andreu viatgen a Sevilla per disputar la penúltima jornada de la Divisió d’Honor Femenina contra el Club Waterpolo Dos Hermanas. Després de dues setmanes sense competició, les de Jordi Timblau intentaran tornar cap a Barcelona amb els tres punts sota el braç per certificar definitivament el play-off de lliga i continuar en el tercer lloc de la taula.

A manca de dues jornades per a la conclusió de la fase regular, una ensopegada de les andreuenques podria suposar haver de jugar-se el passi a la final a quatre en l’última jornada. Perquè això succeís però, el Rubí hauria de guanyar el seu enfrontament a la piscina del segon classificat, el C.N Mataró.

El rival de dissabte, el Waterpolo Dos Hermanas, arriba a l’encontre en novena posició. Els 23 punts que han sumat les de Javier Cortés les permeten estar en una zona tranquil·la de la classificació; lluny de les zones de pla-off i de descens. Per tant, un partit on únicament s’hi juguen les opcions d’assolir una posició més favorable a la lliga.

En el precedent de la primera volta, les andreunques van superar amb comoditat el conjunt sevillà. Tot i així, va ser un duel en el qual van començar perdent. Per tant, per no patir cap més ensurt, les noies de Timblau hauran de sortir endollades des del primer minut de joc per afrontar el matx amb certa comoditat i aconseguir l’objectiu del play-off.

El matx entre el Dos Hermanas i Sant Andreu es disputarà el dissabte a les 18:00h de la tarda la piscina de Montequinto.