Cap a Mataró a forçar el tercer partit

16.05.2014 14:48

Barcelona (P.Mitjans).- Només serveix la victòria. Aquesta és la premissa amb la que les noies del Club Natació Sant Andreu afrontaran el que serà l’encontre més important de la temporada fins el moment. L’ensopegada de dimecres en el primer duel de semifinals del play-off, suposa a les andreuenques haver de viatjar a Mataró sense marge d’error per forçar un tercer partit que els permeti disputar la final.

En el primer partit de la sèrie, les noies de Jordi Timblau van veure com el seu rival els passava per sobre a la piscina Pere Serrat. El resultat de 6 a 11 reflexa el bon paper de les mataronines i la manca d’encert de les locals. Un parcial de 2-6 en el tercer quart va decantar la balança i va esvair la bona actuació del Sant Andreu en la primera meitat.

Perquè l’eliminatòria canviï de rumb però, s’hauran de modificar alguns aspectes negatius de dimecres. Un d’ells i molt important, hauria de ser l’aparició de la parella de jugadores més destacades en la faceta ofensiva com són Helena Lloret i Marta Recio, ja que en el primer compromís de semifinals, només van sumar una diana entre les dues.

Així doncs, si les nedadores de Timblau volen tenir opcions de jugar la final del play-off de lliga hauran de superar el seu rival per partida doble a la piscina Joan Serra. La fita és complicada si tenim en compte que el Mataró és un conjunt que només ha perdut una vegada com a local aquesta temporada, i contra el C.N Sabadell. No obstant, les de Sant Andreu encara creuen en les seves possibilitats.

El segon compromís entre Mataró i Sant Andreu serà dissabte a les 12:45h del migdia a la piscina Joan Serra. En cas de victòria visitant, el tercer i definitiu es jugaria diumenge a la mateixa hora i instal·lacions.