Canvi de rumb al futbol base

02.04.2014 15:20

Barcelona (O.Dorado).- De cara a la propera temporada es constituirà la Fundació Privada UE Sant Andreu, que gestionarà el futbol base de l’entitat. Aquesta és la solució que ha trobat la directiva per fer front als problemes econòmics per els quals està travessant el club quadribarrat i que aquesta temporada ha tingut el seu punt àlgid amb els problemes de pagament als entrenadors de la cantera.

La constitució de la societat privada proporcionarà, en paraules dels responsables del club, “un servei de qualitat” que sempre anirà de la mà del propi club. Això provocarà que només el primer equip de Fútbol mantingui el nom original de Unió Esportiva Sant Andreu SAD.

Per tant, els drets federatius passaran directament a la fundació, que serà una entitat independent que, amb l´ajuda dels serveis prestats per part del club, pretén nodrir al primer equip amb el màxim número de jugadors possible.

En un context difícil per la part econòmica, marcat per els problemes de tresoreria i per els impagaments de les nòmines dels entrenadors, la decisió pretén garantir el bon funcionament i la continuïtat de les categories inferiors fomentant el treball de cantera.

 “L´economia global del club té més despeses que ingressos”. Així de contundent s´ha mostrat en David Carmona, responsable de l´àrea de màrqueting del club davant dels mitjans de comunicació. Al mateix temps que ha assegurat estar treballant en programes de captació de nous patrocinadors i mecenes. Encara que a dia d´avui no es poden confirmar acords de caràcter oficial.