Campiones entre les mortals

16.05.2015 21:51

Barcelona (G.Adalid).- El femení del Club Natació Sant Andreu ha quedat subcampió de la Divisió d’Honor després de perdre el segon partit de la final del play off (11-5). Ni l’entrega total del conjunt d’Aznar ni el caliu de l’afició andreuenca desplaçada a la Carles Ibars han estat suficients per forçar el tercer partit. El Sabadell s’ha proclamat campió de lliga per cinquena vegada consecutiva i ja en suma tretze en el seu palmarès, certificant el seu domini al waterpolo femení espanyol.

Les locals han imposat un ritme d’alt voltatge i no ha tardat més de trenta segons a inaugurar el marcador amb un llançament creuat  de Pili Peña. Jennifer Pareja ha fet el segon pel Sabadell i no ha estat fins a l’últim minut del primer quart que Silvia Morell ha pogut escurçar la diferència després de superar Laura Ester col·locant l’esfèrica a l’esquadra. Novament, però, ha fet acte de presència Pareja i ha anotat el tercer abans del final del període.

En el segon quart el Sabadell ha seguit sent el clar dominador amb un joc dinàmic  en la vessant ofensiva i molta solidesa en defensa. Les de Nani Guiu han superat quatre vegades la portera andreunca, però a dos minuts del final Eli Gazulla ha aturat un penal d’Anni Espar i tot just en la següent jugada Noelia Mora ha fet el segon pel Sant Andreu (7-2).

A la represa, amb títol de lliga gairebé sentenciat, el Sabadell ha posat una marxa menys i Nani Guiu ha donat minuts a la segona portera de la plantilla, Elena Sánchez. De la seva banda un Sant Andreu esperonat per l’afició ha pogut tutejar el gegant del waterpolo femení espanyol empatant en  el tercer parcial a 3. Els gols visitants els han fet Marta Recio, Helena Lloret i Katelyn Rigler (10-5).

En l’últim quart les defenses i les bones intervencions de les porteres han estat les protagonistes. Només s’han vist un gol en aquest quart i l’ha fet la jugadora més destacada del partit, Jennifer Pareja, després d’executar perfectament una pena màxima (11-5).

Malgrat la derrota, d’altra banda més que lògica, a la final, ningú pot negar que el Sant Andreu tanca una temporada de somni. I és que l’equip ha disputat la final de les tres competicions que ha disputat: Copa Catalunya, Copa Reina i Lliga.

Piscina: Carles Ibars.

CN Sabadell: Laura Ester, Mati Ortiz , Anni Espar , Dagmar Ritx (1), Carla Abellán, Jennifer Pareja (5), Marina Cordobés, Maica Garcia (2), Pilar Peña (1) ,  Olga Domènech , Judith Forca (2) i Elena Sánchez.

CN Sant Andreu: Eli Gazulla, Andrea Garrido, Helena Lloret (1), Carla Castellà , Mireia Guiralt, Laura Roca , Katelyn Rigler (1), Noelia Mora (1),  Silvia Morell (1), Marta Recio (1), Ariadna Espassa i Desirée Fajardo.

Parcials: 3-1 / 4-1 / 3-3 /1-0. Total: 5-11.