Campanya per un canvi d’horari amb el Lleida

14.10.2014 16:55

Barcelona (G.Pérez).- La situació política que es viu a Catalunya interessa, i de quina forma, a una part important de l’afició del Sant Andreu. Ho evidencia la campanya engegada a les xarxes socials per demanar el canvi d’horari del partit del proper diumenge enfront el Lleida. El motiu? La coincidència amb la mobilització convocada per l’ANC per reclamar la celebració de la consulta inicialment prevista per al proper 9 de novembre.

El partit està previst, en un principi, per a les 12 del migdia, horari habitual dels partits al Narcís Sala. Coincideix, però, amb la concentració organitzada a la plaça Catalunya, una mobilització que, després dels esdeveniments polítics dels darrers dies, agafa encara més importància. Per això, alguns aficionats del Sant Andreu que no es volen perdre cap de les dues cites han començat una campanya al Twitter amb l’objectiu de reclamar un canvi d’horari del duel.

En concret, ho demanen amb piulades on citen el perfil a la xarxa social del club (@uesantandreu). I també sol·liciten que més gent ho demani. Un dels arguments emprats en que, en cas de mantenir-se el pla inicial i jugar al migdia, el camp podria presentar un estadi molt desolat pel que fa a la graderia ja que molts seguidors, conscients de la importància del moment polític actual, optarien per sacrificar el partit i anar a la concentració sobiranista.

Per ara, la petició sembla haver trobat, com a mínim, una certa comprensió al club. Fonts consultades apunten que s’està avaluant la possibilitat de canviar l’horari però, a la vegada, avisen que no depèn exclusivament del Sant Andreu. D’una banda, també hi té alguna cosa a dir, el rival, el Lleida Esportiu. De l’altra, la Federació. Un problema que s’apunta és que l’àrbitre designat per al partit és canari i, per tant, podria tenir ja reservats els vols d’anada i tornada a Barcelona. En tot cas, s’espera poder donar una resposta definitiva en breu.