Calderón, de nou a la infermeria

11.03.2015 20:28

Barcelona (G.Pérez).- Més problemes per al tècnic del Sant Andreu, Miguel Álvarez, en forma de lesions. A la baixa ja coneguda de Lucas Viale, s'hi ha sumat la de Calderón. El mitja punta estarà un mes sense poder jugar per culpa d'un trencament muscular.

El jugador es va lesionar, justament, en els darrers instants del partit enfront el seu exequip, l'Alcoià. Ara, s'ha conegut l'abast exacte de la dolència. Pateix un trencament al recte anterior. Les proves han dictaminat que hi ha uns tres centímetres de ruptura. Això suposa unes tres setmanes de baixa. Per tant, es perdrà segur el duel de diumenge enfront l'Olot, el desplaçament a Reus i probablement el partit contra el Cornellà al Narcís Sala.

Per tant, hi ha ja dos jugadors que no podran jugar segur el diumenge. L'altre és Lucas, també lesionat el dia de l'Alcoià. Álvarez està ara pendent de Llamas i Guzmán. Tots dos han entrenat a banda i seran dubte fins el darrer moment. El lateral té un fort cop al turmell i el mitja punta un trau gran just a l'alçada del genoll que els metges recomanen que cicatritzi bé abans d'arriscar-se a jugar.

La bona notícia per al tècnic serà el retorn de Puerto i Carroza, un cop complert el partit de sanció, així com d'Ibon.