Calçotada per fer pinya

13.03.2014 15:12

Barcelona (G.Pérez).- Va funcionar fa dues setmanes. I s’espera que ho torni a fer el diumenge en el partit contra el Lleida Esportiu. Els jugadors del Sant Andreu han celebrat un dinar de germanor per fer pinya de cara al transcendental duel, un enfrontament on s’espera tenir també el suport de l’afició, amb una campanya per regalar entrades als socis.

Si fa dues setmanes es va optar per fer una costellada a l’aparcament del Narcís Sala, aquesta vegada l’elecció ha estat un local emblemàtic de la vila com és El Portaló, un dels establiments que col·laboren regularment amb el club. Allà, jugadors i cos tècnic han gaudit d’un apat ben típic de l’època de l’any: una calçotada. L’objectiu, passar una bona estona per netejar el cap i, a la vegada, fer germanor entre tots els membres de la plantilla i entrenadors de cara a agafar moral per afrontar el partit enfront el Lleida.

Un duel clau en la lluita per la salvació. Per això, el club ha engegat una iniciativa. Els socis que ho desitgin podran retirar una entrada gratuïta per convidar un amic. D’aquesta forma es vol aconseguir la millor entrada possible perquè hi hagi la màxima pressió des de la grada. Les invitacions es podran retirar aquest dijous i aquest divendres a la botiga oficial del club (carrer Borriana 25) de quatre de la tarda a vuit del vespre.

Pel que fa a l’àmbit purament esportiu, el Sant Andreu no tindrà cap baixa per sanció. En canvi, el tècnic del Lleida, Toni Seligrat, haurà de buscar alternatives al lateral esquerre. L’home fix a aquesta posició, Raül Fuster, va veure el diumenge passat contra l’Espanyol B la cinquena targeta groga de la temporada i, per tant, ha estat castigat amb un partit de suspensió.