Buscant el suport de les escoles andreuenques

25.03.2014 15:29

Redacció (Barcelona).- El Sant Andreu necessita el màxim suport des de la grada en el partit del proper diumenge contra l’Espanyol B. Per això, la directiva segueix treballant en iniciatives que permetin la major presència de públic. I aquesta setmana s’ha buscat com a aliades les escoles de la vila.

Així, els nens que estudien a aquests centres (Jesús, Maria i Josep, Jesús Maria, Turó Blau, SAFA Sant Andreu, Sant Pere Nolasc, Mestre Gibert, Dominiques i Mare de Deu dels Àngels) rebran una invitació per presenciar en directe el duel, que es jugarà el diumenge a partir de les sis de la tarda al Narcís Sala. Les invitacions són per als menors de setze anys i persegueixen dos objectius.

Un, de més immediat. Incrementar el caliu de la grada en un partit decisiu per a l’equip. D’altra, a més llarg termini. Mira d’aconseguir que aquests nens s’aficionin al Sant Andreu i, per tant, puguin convertir-se en el futur en nous socis de l’entitat.

A banda, la botiga oficial del club (carrer Borriana, 25) vendrà al llarg de tota la setmana entrades anticipades per al partit. Ho farà, això sí, a un preu reduït, de cinc euros. De nou, es vol aconseguir el màxim nombre d’espectadors possibles.