Bruno trenca la mala ratxa

05.10.2014 17:02

Barcelona (J.R.González).- El Sant Andreu ha aconseguit trencar la dinàmica negativa de resultats de les últimes jornades. Un solitari gol de Bruno Vinicius ha sigut suficient per sumar els tres punts, tot i que al final ha tocat patir per aconseguir aguantar aquest lleuger avantatge.

El Sant Andreu ha sortit al terreny de joc com l’aficionat sempre vol veure. Un equip dominador, que ha buscat tenir la possessió de la pilota, aportant la qualitat a la mitja punta d’homes com Calderón, Puerto o Bruno, que ha quallat una bona actuació. Tot i així, la primera aproximació clara ha estat per part del Valencia Mestalla, quan Akapo, en posició idònia, no ha pogut rematar bé sobre la porteria de Morales.

El quatre quadribarrat ha controlat la pilota davant un rival que ha jugat a ràfegues. Així, en fases de la primera part, el partit ha anat una mica de banda a banda, provocant un duel vistós. Els homes de Piti Belmonte han sigut els que han tingut l’opció més clara, a peus de Xavi Puerto. Una bona rosca des de la frontal s’ha estavellat al travesser, que ha rebutjat cap en fora el gran xut del mitja punta. Pocs minuts més tard, Nuha ha lluitat una pilota en llarg, buscant la contra quadribarrada. El davanter andreuenc s’ha fet tot sol la jugada per banda, traient un xut quan semblava impossible que s’ha estavellat a pal. Atent, Bruno ha caçat la pilota morta per, amb col·locació, posar el primer gol al marcador.

El Sant Andreu semblava tenir controlat un rival que només ho podia intentar a pilota aturada, però sense encert sobre la porteria de Morales. Abans del descans però, l’equip ha sofert un contratemps, ja que Juanma Viale ha rebut un cop que l’ha deixat clarament coix. Tot i així, a punt ha estat de donar una gran assistència a Calderón en llarg, on el control se li ha anat una mica llarg, fet que ha produït que Jaume pogués atrapar l’esfèrica. Gran classe magistral la d’avui de Calderón amb els controls, que des de banda esquerra ha tornat a ser molt incisiu per al Sant Andreu.

La segona meitat ha començat amb l’entrada d’Azparren pel lesionat Juanma Viale i amb Curro Torres movent peça al seu Valencia Mestalla. Amb el mig del camp clarament perdut davant el seu rival, ha donat entrada a Ramírez per col·locar-lo més endarrerit que Àlex López i guanyar presencia juntament amb Cano. Tot i així, ha estat el Sant Andreu qui ha començat sent el que creava les primeres ocasiones, amb un Puerto que ho ha tornat a provar des de la frontal, però Jaume ha aconseguit treure’s de sobre el xut amb una parada poc ortodoxa.

Però els filials tenen jugadors de qualitat, i amb un resultat tant just són encara més perillosos. Acompanyat d’una baixada física de l’equip, el Valencia Mestalla ha començat a voltar la porteria del capità Morales. Era més una sensació que una realitat, ja que els homes de Curro Torres no aconseguien rematar en els metres finals. Només un parell d’ocasions, on com és costum, el porter andreuenc ha aparegut per salvar la victòria. Primer a un xut des de la frontal de Cano que ha tret bé i, després, una rematada de cap d’Àlex López, que entre una mà salvadora i el travesser, no s’ha convertit afortunadament en l’empat.

El Sant Andreu ja només ho ha intentat amb pilotes llargues buscant un batallador Nuha, però que no ha pogut amb els centrals. En una de les poques que ha sortit victoriós, ha forçat una falta frontal que Ton ha estat a punt de posar a l’escaire. Si bé, una de les poques ocasiones cap al final del partit, on els homes de Piti no eren capaços d’aguantar la pilota i buscar una contra per matar el partit, però si han sabut sofrir per aguantar la porteria a zero.

Fitxà Técnica

Camp: Narcís Sala. 1.000 espectadors.

Sant Andreu: Morales, Llamas, Manu Viale (Azparren, 46’), Ibon, Ton Alcover, Bruno (Guzmán, 77’), Xavi Puerto (Xavi Jiménez, 69’), Calderón i Nuha

València Mestalla: Jaume, Akapo (Leuko, 25’), Ayala, Tendillo, Salva Ruiz, Zahibo, Fer Cano, Nando, Sito (Ewelle, 60’), Àlex López i Iban Salvador (Ramírez, 46’)

Àrbitre: Pérez Peraza (tinerfeny). T.G.: Manu Viale, Lucas, Puerto / Iban Salvador i Tendillo

Gol: 1-0 Bruno (23’).