Bruno i Llamas, sancionats, no jugaran enfront el Saragossa B

08.04.2015 19:34

Barcelona (G.Pérez).- El comitè de competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha confirmat la sanció a dos jugadors del Sant Andreu que, per tant, no podran jugar el duel del proper diumenge enfront el Saragossa B. Bruno i Llamas hauran de complir cicle d'amonestacions i, per tant, seran baixa segura per un partit que els quadribarrats han de guanyar sí o sí si volen mantenir alguna mínima esperança de permanència.

Durant el duel a la ciutat esportiva Dani Jarque, tant el davanter brasiler com el lateral van ser amonestats per l'àrbitre per realitzar dues entrades a rivals. En tots dos casos, es tractava de la cinquena targeta groga de la temporada. Per tant, i tal i com marca el reglament, se'ls ha imposat un partit de suspensió, que hauran de complir el proper diumenge al Narcís Sala.

D'aquesta forma, tot dos jugadors se sumen a la baixa segura de Víctor i a la gairebé fixa de Lucas Viale, que continua amb problemes físiques. També es seriosa dubte el seu germà Juanma, tot i que els metges encara no l'han descartat del tot. El cos tècnic també està pendent de l'evolució d'Ibon Gutiérrez, que es va lesionar dissabte. Serien, en cas de confirmar-se, baixes importants per afrontar un duel a caixa o faixa on tot el que no sigui sumar els tres punts significarà certificar definitivament un descens que, de fet, pocs seguidors confien ja en evitar.