Bronze per a Vall als 200 braça

22.08.2014 18:59

Barcelona (G.Pérez).- Jéssica Vall s’ha penjat el bronze en la prova dels 200 metres braça dels Europeus de natació que s’està celebrant a Berlín. La nedadora del CN Sant Andreu ha superat en un gran darrer tram de la cursa la russa Vitalina Simonova i l’espanyola Marina García.

Vall arribava a la final amb la tercera millor marca en semifinals i preliminars, però tot apuntava, com ha succeït, que seria molt igualada. Per tant, era necessari donar el màxim i així ho ha fet l’esportista andreuenca, que ha retallat encara més el cronòmetre fins als 2’24’’08, fita que ha estat clau per poder superar les seves rivals.

La cursa l’ha guanyat, com era d’esperar, la danesa Rikke Moeller Pedersen (2’19’’84). Ho ha fet amb una gran superioritat i confirma que la braça és, ara mateix, el seu terreny acotat –ja va penjar-se l’or en els 100 metres-. En segona posició ha quedat l’anglesa Molly Renshaw (2’23’’83) en el que ha estat una relativa sorpresa ja que ni en les preliminars ni en la semifinal havia acabat entre les millors classificades.

Amb el bronze, Vall es treu el regust amarg de boca que li havia quedat en la prova dels 100 metres braça. En aquesta cursa es va quedar a 15 centèsimes i es va haver de conformar amb la quarta plaça. La nedadora del Sant Andreu encara té una darrera opció de metall. Aquest dissabte competirà en els 50 metres braça.