Bones sensacions, victòria i retorn al play-off

21.02.2015 22:32

Barcelona (G.Adalid).- El masculí del Club Natació Sant Andreu ha aconseguit una important victòria contra el Canoe-Isostar (10-6). Els de Julià han fet una gran actuació a la Pere Serrat en totes les facetes del joc i en cap moment han vist perillar el triomf. L’equip recupera la vuitena la plaça, la darrera d’accés al pla-off, i segueix a dos punts del Barcelona, el sisè classificat.

En l’inici del duel, el Canoe ha tingut un parell d’ocasions, però no ha trobat porteria.  En canvi, Samuel Balaz ha inaugurat  l’electrònic en la primera oportunitat dels locals. Després d’aquest gol els madrilenys han intentat igualar l’encontre però el bon treball defensiu dels waterpolistes de Julià i les intervencions de Ramon Santís ho han evitat.

En el 6’, Lukas Dúric ha anotat el segon després d’un mal refús del porter a un llançament de Thomas Bruder i, a les acaballes del període, Eric Fernández ha marcat el tercer després d’una bona assistència d’Ivan Losa. Així, el primer parcial ha acabat amb un avantatge clar per als andreuencs (3-0).

En el segon quart els madrilenys, dirigits des de la banqueta per Mario Garcia, han estat més dinàmics en l’atac i han fet dues dianes. Al mateix temps, han canviat la defensa zonal per una pressió d’home a home posant especial atenció en el boia rival. Alejandro Bustos ha fet el primer gol visitant assistit per Jose Javier Bustos i Victor Gutiérrez el segon aprofitant un mal refús del porter andreuenc. La reacció local ha vingut de mans de Dani Hernández, el capità del Sant Andreu, que ha superat Eduardo Lorrio amb un llançament centrat (4-2).

Al tercer període les forces s’han equilibrat encara més i el quadre madrileny ha seguit amb opcions de capgirar la situació amb gols de Barroso i Romero. Thomas Bruder s’ha posat l’equip a l’esquena en la vessant ofensiva anotant els dos gols del seu equip en aquest quart (6-4).

Al darrer quart, els locals han aprofitat el desgast físic del conjunt visitant per posar una marxa més i sentenciar el partit en els dos minuts final d’encontre. El Canoe-Isostar ha oposat resistència  fins el 8 a 6 però després de dos gols consecutius del Sant Andreu a les acaballes de l’encontre han fet abaixar els braços als de Garcia i el 10 a 6 ha estat el resultat definitiu.

Quan ha sonat la botzina els jugadors del Sant Andreu no han pogut amagar l’alegria i s’han abraçat entre ells. L’equip ha recuperat les bones sensacions de principi de temporada i esperen poder mantenir el nivell pel pròxim partit de lliga enfront del Sabadell, tercer classificat.

Piscina: Pere Serrat.

CN Sant Andreu: Ramón Santís, Adrià Sanz, Jaime Peiró, Pau Barnils, Daniel Hernández (1), Lukas Dúric (3), Ivan Losa, Eric Fernández (1), Erik Brugué, Samuel Balaz (1), Arnau Escarré (1), Thomas Bruder (3) i Aleix Badia.

Canoe-Isostar: Eduardo Lorrio, Rafael Fernández, Bruno Navajas, Marcos Lorrio (1), Adrián Abad, Alberto Barroso (1), Álvaro Romero (1), Victor Gutiérrez (2), Jose Javier Bustos, David Acosta i Alejandro Bustos (1).

Parcials: 3-0 / 1-2 / 2-2 / 4-2. Total: 10-6.