Bona actuació de Rando i esperances per Jéssica Vall

19.08.2014 19:02

Barcelona (G.Pérez).- El nedador del CN Sant Andreu, Juanmi Rando, ha quedat setè en la prova dels 100 metres esquena dels Europeus de natació que s’estan celebrant a Berlin. De la seva banda, Jéssica Vall s’ha classificat per a la final dels 100 metres braça i aquest dimecres tindrà opcions de pujar al podi.

Rando ha completat la final amb una marca de 54’82, molt similar a la que li va permetre la classificació. Ha quedat, però, a un segon i mig del campió, l’anglès Cristoph Walker-Herborn. En segona posició ha quedat el francès Jeremy Stravius i el bronze ha estat per l’alemany Jan-Philip Glania. Rando encara no ha acabat la seva participació als Europeus. Aquest dimecres nedarà els 50 metres esquena.

De la seva banda, Vall ha demostrat el perquè tothom diu que és una ferma opció de medalla per a  la delegació espanyola. A la prova dels 100 metres braça, s’ha classificat per a la final amb el quart millor registre, fet que permet concebre esperances de podi en la prova definitiva que s’ha de disputar el dimecres.

Al matí, la nedadora andreuenca ha quedat primera de la seva cursa preliminar, amb una marca de 1’07’’83. A la tarda, en les semifinals, ha quedat en segona posició de la seva sèrie. Ha millorat la marca fins a 1’07’’52, el que suposa la quarta millor de la ronda. Si el dimecres aconsegueix reduir-la una mica més, tindrà opcions de metall.