Bon paper de Carla Nonell als campionats d’Espanya

29.07.2014 23:58

Barcelona (G.Adalid).- Carla Nonell va fer un bon paper als campionats d’Espanya de patinatge artístic en categoria sènior. Tot i passar-se la temporada passada sense competir, va assolir la cinquena posició en dues de les tres proves en les què hi participava. La competició es va celebrar a Coslada (Madrid) el passat cap de setmana.

El bon paper va començar, amb la cinquena plaça en les figures obligatòries amb un total 297,00 punts, quedant-se a les portes del podi, a només 8 punts. Sobre aquesta prova Carla Nonell explica a RTV Esports que la clau de la bona puntuació va ser el fet que “dues de les tres figures em va sortir bé”. La vencedora en aquesta modalitat va ser Noemi Isla, procedent del Patinatge Artístic Cadí, amb una qualificació de 318,00.

A la tarda, la patinadora del Patí Congrés va disputar la prova de programa curt. La fortuna no va estar de la seva part i només va aconseguir l’onzena posició, amb una qualificació total de només 64,00 punts. Nonell es mostra decebuda i qualifica de “desastrós” el resultat que va assolir en aquesta modalitat, que es va endur Júlia Ventura, del Club Patí l’Aldea, amb una nota de 78,60.

L’última prova en què va participar la vallesana va ser la de programa lliure individual. Després de realitzar una bona actuació a la pista, va aconseguir una meritòria cinquena plaça amb una valoració per part dels jutges de 317,50 punts. La campiona d’Espanya en aquesta modalitat va ser novament Júlia Ventura amb 342,60 de qualificació.

Una petita representació dels aficionats del Patí Congrés es van desplaçar fins a Coslada per donar suport a Carla Nonell en totes les proves que va disputar. La patinadora afirma que “ha estat un campionat complicat per mi, tenia molta pressió a sobre, perquè venia d’un any sense competir i la temporada vinent espero millorar els resultats”. El bon resultat de Coslada, de ben segur, que li serveix per agafar moral.