Bon final a un meritori any de debut

18.05.2015 22:52

Barcelona (Redacció).- El Sant Andreu de bàsquet s’ha imposat el Clot (69-66) en l’última jornada del grup cinquè de campionat territorial de Barcelona. D’aquesta forma, els quadribarrats han quedat finalment tercers, una posició de molt mèrit en el seu primer any de vida.

Des de l’inici ha estat un partit entretingut. Les anades i tornades dels dos equips s'han traduït en diversos triples, com els de Jesús Vega, i un ritme força alt agraït per l'espectador (17-16).

El segon quart més del mateix: lluita de forces igualades entre dos bons equips i marcador força ajustat (30-29).

A la represa s’ha mantingut la tònica. Totes dues plantilles s'han oblidat de cansaments del final de temporada i han ofert una intensitat digna d'elogiar. Cada punt s’ha suat, hi ha hagut cistelles força vistoses i la igualtat ha continuat sent màxima (47-45).

A l'últim quart tots dos han evidenciat que volien guanyar i, al final, el Sant Andreu ha estat qui més encert ha tingut. La bona entesa entre Carles Surrà i Gerard Tejedor, un Edgar Valera incansable i la lluita per cada pilota de Toni Gallemí han acabat decantant la balança a favor dels andreuencs, que s’han mantingut imbatuts com a local en una segona volta excepcional, amb únicament dues derrotes.

La tercera plaça és una classificació molt meritòria. De fet, aquesta posició podria donar opcions de disputar l’ascens si alguns dels equips classificats en primera instància hi renuncien. El club ja ha comunitat a la Federació Catalana que hi està interessat i en els propers dies s’ha de veure si ha o no algun club que opti per no jugar el play-off.