Balanç positiu del primer càsting quadribarrat

17.06.2014 22:03

Barcelona (G.Pérez).- El càsting fet pel Sant Andreu per mirar de trobar jugadors ha estat tot un èxit. Al menys a nivell de participació i a l’entendre dels responsables del club. Ara, però, falta veure si es traduirà en algun fitxatge, decisió que depèn del cos tècnic i que s’ha de prendre en uns propers dies on s’esperen també novetats al primer equip.

L’entrenador Martí Cifuentes va supervisar personalment els entrenaments, que van comptar amb 45 jugadors, dels quals la majoria amateurs i només cinc en edat juvenil. “Ha estat un èxit de participació”, apunta el tècnic, per a qui la xifra demostra “l’interès que genera el Sant Andreu”. Tot i això, avisa que “no sempre és fàcil trobar nivell de Segona B” i, per tant, seran pocs, si és que hi ha algú, qui tinguin opció d’arribar a la primera plantilla quadribarrada. “Aquesta setmana hem d’acabar de valorar-ho, sí que hi ha jugadors de nivell interessant”, es limita a explicar el propietari de la banqueta del Narcís Sala.

També aquesta setmana es podria conèixer el destí dels tres darrers jugadors de la plantilla 2013-14 sobre els quals encara no s’ha revelat si es quedaran o marxaran. Tant Ton Alcover com Ibon Gutiérrez i Albert Mozó tenen sobre la taula la possibilitat de continuar al Narcís Sala. Els factors que poden decantar la decisió final varien en funció del jugador. N’hi ha d’econòmics però, en algun cas, també de personals. Malgrat tot, Cifuentes es mostra optimista i confia en, com a mínim, poder lligar dos d’ells, si no tots tres.

El tècnic també llença un missatge de tranquil·litat a l’afició pel fet que encara no s’hagi anunciat cap incorporació. Assegura que, de fet, alguna ja està tancada i, simplement, s’està optant per la prudència. També posa en relleu que es tracta “d’un mercat particular” pel fet que tres equips catalans de Segona B –Nàstic, Llagostera i L’Hospitalet- estiguin encara disputant la promoció d’ascens a Segona A. Aquesta setmana, però, també es podrien donar a conèixer novetats.