Azparren: “Ningú ens frenarà per arribar on puguem”

23.07.2014 22:35

Barcelona (G.Pérez).- Mikel Azparren inicia la seva tercera temporada al Narcís Sala. El seu cabell ros i la seva corpulència i contundència s’han fet habituals a l’eix de la defensa quadribarrat. El central basc té clar que al Sant Andreu s’hi troba a gust i està disposat a donar el 100% per arribar el més lluny. Avisa que “ningún ens frenarà per arribem on puguem”.

Azparren deixa clar que, encara que no es marca cap objectiu, “la il·lusió és màxima”. I que plantaran cara a qualsevol rival. Serà “el treball i la il·lusió de cada dia” el que acabarà definint “on estem”.

Sobre la seva renovació, tancada ja quan encara Martí Cifuentes era l’entrenador, el central justifica el perquè “va ser tant ràpida”. I és que “tinc clar on estic a gust i on volia estar; quan el club vol que continuïs i tut també ho vols, s’arriba ràpid a un acord”. Pacte que no ha canviat ni amb l’arribada de Pere Belmonte ‘Piti’ a la banqueta. “Com a jugador em quedo amb que ha arribat un nou entrenador i també em volia”, indica, per després apuntar que “jo haig de pensar només en entrenar”.

Azparren, però, deixa clar que, al seu entendre, les diferències entre Cifuentes i Piti són escasses. “Conec més semblances a nivell de perfil d’entrenador jove, amb projecció, molt format i metòdic i amb uns entrenaments en base a uns continguts i uns objectius que tenen molt clar”, explica. En definitiva, “tenen moltes ganes de fer-ho bé al futbol i només és “quan la relació s’estreny” on es troben les diferències”

Sobre l’arribada dels nous propietaris, el central es mostra prudent en “no tenir totes les dades”. Malgrat això, sí que vol remarcar que “qui ha entrat ens està tractat d’una forma molt seriosa”. A l’hora d’expressar un desig per la temporada, Azparren apunta que “no hi hagi cap alt i baix emocional ni de club ni d’equip i que el treball es vegi al camp”.