Aznar: "S'han escapat dos punts"

03.03.2015 17:07

Barcelona (G.Adalid).- L’entrenador del femení del Club Natació Sant Andreu no ha pogut amagar la seva decepció després d’empatar enfront del Mataró La Sirena (7-7). Aquest resultat deixa sense marge d’error a les andreuenques en la lluita per la tercera plaça. El tècnic creu que l’equip ha pogut guanyar l’enfrontament: “Tinc la sensació que s’han escapat dos punts¨.

Aznar ha estat crític amb l’actitud de les waterpolistes a la primera meitat : ¨En els dos primers quarts no hem entrat en el partit. Hem sortit sense ambició ni amb confiança per guanyar l’encontre. Crec que si haguéssim començat amb més intensitat i amb un altra actitud hauríem acabat la primera part per davant del marcador i amb opcions de vèncer al tram final ¨.

Tot i la mala dinàmica en la vessant ofensiva el tècnic madrileny està satisfet de la tasca que s’ha fet al darrere. “Defensivament crec que hem estat a un gran nivell i aconseguir aquest empat ho demostra”, ha dit Javier Aznar. En cap moment l’esquadra mataronina ha gaudit d’una avantatge superior a un gol.

El Sant Andreu té un enfrontament clau per mantenir les opcions per lluitar per la tercera plaça a la Josep Vallés el pròxim dissabte.  “El Mediterrani és un equip que a casa és molt fort i espero un partit molt igualat semblant que s’ha vist avui. Si entrem en el partit des del començament, tinc moltes esperances de sumar els tres punts a la propera jornada”, ha declarat l’entrenador,